Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 194
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,252
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

Pompanın iki tipi vardır, biri küçük boy (bidon içine giren), diğeri büyük boy ( bidon ağzı uygunsa bidona atılır, uygun deyilse alt çıkışına hortum ilave edilerek, bidona hortum sarkıtılır)

TMC-Dalgic-Karavan-Tekne-Pompasi-12V.jpg

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

necdet bey,atilla abi yardımlarınız için çok teşekkürler,bidon gelince deneyeyim,olmadı alta hortum ekleyip bidona salarım,yada pompayı değiştiririm

Murat bey,gelecek olan bidonu içme suyu taşıma bidonu olarak kulanabilirsiniz.Karavana sabit ve sağlam bir depo ayarlamaya çalışın bence. ;)

murat bey hayırlı olsun hızınıza yetişilmiyor her şeyi çarçabuk halletmişsiniz.arka koltuk çok şık tam aile boyu olmuş sorunsuz mutlu geziler kamplar yapmanızı diliyorum.selamlar.

Murat bey, Tezgahla ilgili bir gelişme oldu mu? Paylaşımlarınızı takip ediyorum.. Selamlar..

herkese çok teşekkür ederim,tezgah işi bitti,bugün fotoğrafları paylaşacağım,esnek su deposu geldi,aslında çok pratik bir şey,yer kaplamıyor,20 litre su alıyor ve 20 litre damacananın yarısı kadar yer kaplıyor ama benim su pompası kafasından sığmıyor,içine atamadım,hortum saldım ama öyle su çekmiyor,damacana ise çok yer kaplıyor

pompayı büyüğüyle mi değiştirmem gerekiyor yada damacana kullanancağım

bazı gelişmeler var ;)
buzdolabının oradaki asimetriyi şimdi fotoğraf çekince farkettim,düzelteceğim,3 lü koltuklar ve portatif sandalyeler arasına dikdörtgen portatif bir masa yaptırıyorum

IMGA0113.JPG

IMGA0114.JPG

IMGA0115.JPG

IMGA0108.JPG

IMGA0106.JPG

Çok şık olmuş, Siyah güzel seçim olmuş, Tebrik ederim harika görünüyor, Ocak konusunda bilgi verebilir misiniz?
Teşekkür ederim.. Gerçekten mermerit ve rengi çok yakışmış,

Ancak Lavabonun mermeritten aynı renkte yani birlikte tek parça döküm olacağını sanıyordum,
Acaba neden böyle ayrı bir lavabo kullandığınızı sorabilir miyim?

teşekkürler,ocak Simfer 3202 Domino 2 Gözü Gazlı Ankastre Cam Ocak hepsiburada dan 270 tl,
evet bende lavabo konusunda öyle düşünmüştüm ama mermerit ustası kalıp almak için bir evye lazım dedi,onlarda bu kadar küçük ve köşeli kalıp yokmuş,bende o kadar küçük köşe metal evye bulamadım,bu evyeyi sahibinden com dan 50 tlye aldım,bunu kalıp olarak kullanamayız,çok girinti çıkıntı var dediler,mermeriti kesip mermerite oturttular,bende razı geldim

Bence lavabo güzel, Siyah olsa daha da güzel olurdu..
Ama çok sorun olacağını düşünmüyorum,
İçinize sinmezse Akçalı marka siyah parlak akrilik sprey boya ile boyayabilirsiniz belki,

Kalıp olarak plastik kase kullandırılabilir diye düşünüyorum ama o aşamaya geldiğimde araştıracağım,
Bilgiler için çok teşekkür ederim.

Görüntü çok hoş. Güle güle kullanın. Ancak, bir gönüllü itfaiyeci olarak ocağın öndeki koltuklara fazla yakın olduğu endişesi taşıyorum. Özellikle döşemelerde kullanılan kumaşlar oldukça yanıcıdır. (Ne kadar alev testinden geçerse geçsin. O testlerde kullanılan kıstaslar kibrit alevine göre yapılıyor.) Koltuk arkalığına konacak amyantlı bir plaka çözüm olabilir. Bir düşünün.

TA2RX' Alıntı:
Görüntü çok hoş. Güle güle kullanın. Ancak, bir gönüllü itfaiyeci olarak ocağın öndeki koltuklara fazla yakın olduğu endişesi taşıyorum. Özellikle döşemelerde kullanılan kumaşlar oldukça yanıcıdır. (Ne kadar alev testinden geçerse geçsin. O testlerde kullanılan kıstaslar kibrit alevine göre yapılıyor.) Koltuk arkalığına konacak amyantlı bir plaka çözüm olabilir. Bir düşünün.
bekir abi aynı şeyi düşünmüşüz,öyle bir şey ayarlamayı düşünmüştüm bende,teşekkürler uyarınız için
ayrıca bagajdaki dolapta trafik setinin içinde ufak bir yangın söndürücüm var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR