Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,540
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

Koltuğun yatak konumuna gelmiş halinden birkaç görüntü.Tabi bu arada üstatlardan ve diğer arkadaşlardan fikir ve önerlerini bekliyorum.

012.JPG

014.JPG

015.JPG

Etiketler

Şimdi fark ettimde yan panellerin yapılışını atlamışım hatta fotoğraf dahi çekmemişim.Panel altlarını aliminyum geçtim daha önceki aracımda o kısımların hasarlandığını ve kirlendiğini gözlemlemiştim.

021.JPG

014.JPG

Bu gün DEDSA ısıtıcıdan aldığım SHAVA ısıtıcıyı firmanın önerdiği Adapazarı'ndaki serviste montajını yaptırdım.Isıtıcı konusunda yardımları için Levent'e ne kadar teşekkür etsem azdır.
Montajı yaptığımız yerin üzerine mutfak dolabı geleceği için burayı uygun buldum.

019.JPG

017.JPG

011.JPG

020.JPG

Eee Tanju o zaman şunu Kutsal topraklarda bir sabahlatalım sıcak sıcak uyanmanın keyfini bir çıkarın.

Bülent birde şu üstteki çocuk yatağını yapabilsem gerisi yavaş yavaş olur o zaman dediğin gibi Poyrazlarda bir geceleme farz gibi olur ama fırsat bulup daha doğrusu 2 cm kontraplak bulup başlayamadım yatak işine.

Tanju ısıtıcın hayırlı olsun, güle güle kullan :smiley:

Levent sayende ısıtıcıyı hallettik teşekkürler.Gökhan teşekkür ederim evet yavaş gidiyorum ama bitirip bir an önce kamp yapmam lazım haftalardır tıkıldık eve.

Kolay gelsin.Yapım aşamasının sorunsuz geçmesi dileğimle.
selamlar.

Tanju Bey, kış Poyrazlar sefası yapabileceksiniz artık demek ki...

Cavid Sezen

Rıfat abi, Cavit abi teşekkürler dilekleriniz için.

Nevzat bey teşekkürler sizinkinin yanında bizimkinin kıyaslaması yapılmaz.Sizin karavanınızda sona yaklaşmıştır herhalde sizede kolay gelsin .Bir kampta tanışmak dileğiyle.

Bu cumartesi boşluk bulunca üst çocuk yatağı için çalışmaya koyuldum biraz acele oldu.Malzeme olarak Plywood kullandım 3 parça 1.sabit parça 88 cm ikincisi 20 cm kapak 3. hareketli parça 62 cm.(yatak boyu 170cm oldu)

100_0875.JPG

100_0870.JPG

Alt yatak için baş ucuna iki adet led lamba bağladım.

100_0877.JPG

100_0878.JPG

100_0879.JPG

Bu günde biraz hava almak için Poyrazlara gidip yorgunluk çayımızı içtik

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri