Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,322
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

yol arkadaşım YILKI ile beraber daha çok yaparım tadımız bozulmasın yeter.Dileklerin için teşekkürler.

Etiketler

Şu anki duruma göre tavan döşemesi hariç hemen hemen bitti.Dünde motokaravan ruhsat işlemlerine başladım.Kısmet olursa Yılkı onaylı bir kam taşıtı olma yolunda.

Yan camlar ve tavan havalandırmalar yerine takıldı.

Sürücü üstü dolabı ve mutfak ünitesini elimden geldiği kapar birşeyler yapmaya çalıştım.Gezen gezide kullandık fena sayılmaz bizim işimizi gördü.

Pazartesi yeni projeyle TUV gireceğim.O kısmıda halledersek YILKI onaylı karavan olacak gibi.Daha sonrada son aşama tavan döşeme ve sineklikler gelecek.

Dilerim TUV'de bir sorun çıkmaz.

Havalandırmalara sineklik yaptırmayı düşünüyor musunuz?

Cavid Sezen

Cavid abi inşallah çıkmaz diye temenni ediyorum.
Tavan döşemesinden sonra stor sineklik düşünüyorum ama nasıl olur bilemiyorum.

Tanju bey güle güle iyi günlerde kullanın.Tüv den de İNŞALLAH rahat geçersiniz.SEVGİ ve SAYGILAR.

Metin bey temennileriniz için teşekkür edrim.

Merhaba

Aracın yürüyen aksamında ve silecek, ışıklandırma kısmında sorun yoksa hiç sorun çıkmadan TÜV den geçiyor. Ben Tüv e gittiğimde içine bile doğru dürüst bakmadılar. Sızdırmazlık testi istememeleri için ocağı göstermezseniz iyi olur. Hayırlı olsun.

Hayırlısı olsun. Özellikle mutfak ünitesini çok beğendim. Çok, şık, az yer kaplayan ve fonksiyonel bir ünite olmuş. Güle güle kullanın.

Hakan bey teşekkür edrim birşeyler yapmaya çalıştık işte..

Bazı aksaklıklardan sonra nihayet bugün itibariyle YILKI artık onaylı bir motokaravan olarak hayatının geri kalanını devam ettirecek.

Bugün öğleden sonra BUS buluşmasına hazırlıklarımı bitirmiş mesayinin bitmesini beklerken şirkette çim kesme mak.fırlattığı bir taş ile arka bagaj kapağının camı patladı.Aracın her yeri cam kırıkları tabi hızlı bir temizlik cam arayışı ve Adapazarında cam YOK .İstanbuldan sipariş verildi ama yarın gelme ihtimali %50.
Bu nedenle hafta sonu Yılkı koşamayacak...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri