Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,540

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

Samş bey teşekkürler.
Yaa Yusuf hocam buralarda gözün kulağın mı var dün konuştık Levent le bu cam işini.Üst çocuk yatağı için onun önerisi iki tarafada koymak .Sen ne önerirsin usta.Birde ölçü alınca başını ağrıtacam galiba biraz selamlar

böyle bişey

100_0597.jpg

çirkin durmamış ;)

Yusuf bu başlıkta transporter için iç dizayn örnekleri verdi bir bak

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81394.80

Benim yatarlı koltuk toplu iken sanırım arkada 80 cm boşluk kalacak yatırık öne doğru sürüldüğünde 185 cm yatak olacak

100_0712.jpg

missc20[1].JPG

Dün plaka-ruhsat-ve sigorta işini hallettim .
ruhsat 100tl
sigorta 310 tl
satış 145 tl. tuttu

100_0715.jpg

Tanju hocam senin yan camların kenarları yuvarlak o sebeple yukarıya yaptıracağın camlarında yuvarlak olması gerekir diye düşünüyorum bizim camları yaptırdığımız Aystar'da hem yuvarlak kenarlı hemde köşeli camlar yapabiliyorlar ve hatta istediğin ölçüde,yukarı yapacağın karşılıklı makul ölçüdeki camlar gece yatarken bayağı rahat etmeni sağlayacaktır.

Bencede 2 tarafa koymak en iyisi yoksa hava sirkülasyonu olmaz ve yukarıda yatan sıcaktan rahatsız olur.

Bu gün DEDSA ısıtıcının Adapazarında montaj için önerdiği yere gittim.Görüştüğüm usta konusunda bayağı bilgili hatta iki adet kamyonda ısıtıcı arızası yapıyorlardı ikiside farklı marka.Benim montaj için düşündüğüm yer (ön koltukların altı)malesef olmadı hem mazot deposunun hemde şasi kolnun oluşu sebebiyle.Araç içinde farklı yerler önerdi araç içideki yerleşimi yapınca en uygun yeri kararlaştırmak kaldı.

Tavan havalandırma yeri resimdeki ölçülerde.30x30 ölçülerinde tek şansım herhalde

100_0711.jpg

Bugün biraz çalıştım aracın tavanı için düşündüğüm izalasyonu tamamladım.Sigortalı kumanda panosunu yapıp yerine montajını yaptım.

poyrazlerar1 004.jpg

poyrazlerar1 003.jpg

Yıllardır şifre kullanmaya kullanmaya şifreyi unutmuşum sitede bir sorun var galiba ne yeni şifre alabiliyorum nede yeni kayıt yapabiliyorum.PC değiştirince ortada kaldım tabi bu msj atmak için pc verdiğim arkadaşı rahatsız etmek zorunda kaldım En yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.

Yücel bey teşekürler.Fazla yol alamadık ama taban döşeme-elektirk tes.-hafta sonu ısıtıcı haladeceğim-Yatarlı koltuk işlerini bitirdim Yakında fotoğrafları koyacağım.

Uzun aradan sonra biraz çalışma fırsatı buldum.Aracın üzerindeki ikli koltuğu ortadan kesip 55 cm kadar uzatıp üç kişilik ve özelliklede yatırılık alt kızaklar sayesinde yolculuk esnasındaki konumdan 50 cm öne doğru gelmesini sağladık.Döşeme işinide halledip araca montajını yaptım.

Görüntü048.jpg

Görüntü049.jpg

Döşemeyi yaptırırken özellikle sırt kısmının süngerini kalın tutuk ki yatar vaziyette iken sıkıntı çıkmasın.

Görüntü050.jpg

Görüntü051.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri