Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,540
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

Tanju bey hayırlı olsun, yeni aracınızın kamp taşıtına dönüş öyküsünü de bizimle paylaşacak mısınız?
:smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler

tango' Alıntı:
Her keze çok teşekkür ederim evet artık eğilerek girmek yok içeri .Şu an içinde 2 li koltuk haricinde birşey yok ama basit birkaç şey yapıp yola devam etmek istiyorum.

Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle... :smiley:

Cavid Sezen

Tanju Bey,

Yeni aracınız hayırlı olsun,

En kısa sürede istediğiniz değişiklikleri yapabilmeniz ve güzel gezi ve kamplarda mutlulukla kullanmanız dileğimle..

Selamlar..

Tanju arkadaş yüksek tavan isabetli bir karar, hayırlı olsun.
Yeni karavan yapımında kolaylıklar diliyorum...

Hepinize temennileriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.Niyetim öteki araç gibi trafikte sorun yaşatmayacak küçük ilavelerle kamp taşıtımı kullanmak.Üste çocuk yatağı yapıp altada yatarlı 3 lü bir koltuk işimi görecek şimdiik.

Tanju hayırlı olsun şimdi gördüm en kısa zamanda küçük bir kahvaltı yapalım hep beraber.

Sağ olasın.Ne zaman dersen bize uyar.Kutsal topraklardamı...

Ya Tanju ,kim ki yeni karavanını kutsal topraklarla tanıştırmazsa bizden değildir cümlesini bilmezmisin,hemde adabazarlı olarak..Bu hafta sonunun plan projeni bilmiyorum ,Derya ya da sorayım ,yapalım bu haftasonu havalar güzelken,taş ta sucuk yenmezse o karavan yolda düz gitmez,netleşince adabazar camiasına duyuru yaparız.

mayıstosböce' Alıntı:
Ya Tanju ,kim ki yeni karavanını kutsal topraklarla tanıştırmazsa bizden değildir cümlesini bilmezmisin,hemde adabazarlı olarak..Bu hafta sonunun plan projeni bilmiyorum ,Derya ya da sorayım ,yapalım bu haftasonu havalar güzelken,taş ta sucuk yenmezse o karavan yolda düz gitmez,netleşince adabazar camiasına duyuru yaparız.

bu haftasonu bizim aileyi (komple)kuzuluk kaplıcalarına götüreceğim, pazar belki uğrayabilirim

Yol arkadaşımızın Karavan denecek yanı pek yok ama yinede olur neden olmasın erkenden tanışsın kutsal topraklarla oda.Haber bekliyorum o zaman.

Şimdi çok çatlak ses çıkacak ama gene mi kutsal topraklar diye ama ne yapalım doğası güzel...
He bide hava gideceklerden yana http://www.accuweather.com/en-us/tr/sakarya/sakarya/forecast.aspx

Şimdi Bülent söz sende ver gazııııııııııııııı..................

Tamer

Tamer sanki beraber program yapmış gibi olacak ama şuraya bir bak bakalım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81499.msg1033045#msg1033045

Akşamları iş çıkışı aracın içini söküyorum.Tavan döşemesi yan panel dolap derken aracıın içi berbat durumda.Ama organizasyon olursa gelirim.

Sen börekle gel,sökmeye Poyrazlar da devam edersin,sorun yok.

Yeni yol arkadaşımı kutsal toprakları ziyaret ettirip camp taşıtı olma onayını Karavancı arkadaşlardan aldı.Cumartesi gecesi kalamadık ama pazar sabahı kahvaltı için ordaydık geç gelmemize rağmen büyük birincelikle bizi bekleyen tüm arkadaşlara (benim yoksa böğreğimi beklediler biraz şüpheliyim ama....)Bir çok fikir edindim teni araç için herkeze teşekkürler.

tango' Alıntı:
Yeni yol arkadaşımı kutsal toprakları ziyaret ettirip camp taşıtı olma onayını Karavancı arkadaşlardan aldı.Cumartesi gecesi kalamadık ama pazar sabahı kahvaltı için ordaydık geç gelmemize rağmen büyük birincelikle bizi bekleyen tüm arkadaşlara (benim yoksa böğreğimi beklediler biraz şüpheliyim ama....)Bir çok fikir edindim teni araç için herkeze teşekkürler.

valla sizi bekledik, diyeceksin niye siz gelmezseniz böreklerde gelemeyecekti ;D
yengemizin ellerine sağlık :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri