Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 172
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,315
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak)

merhaba ömer bey..sitenin gizli ve sıkı takipçilerindenim..sizin bi zamanlar bende de t3 vardı 1980 mod. benzinli olanlardan karavan yapmak için almıştım ufak ufak ta içini bi şeylere benzetiyordum fakat acayip benzin yakıyordu..sonra elimden çıkartım ama hala onun sürüş keyfini ararım:smiley:
sizin küheylen dizelmi...
biraz damdan düşer gibi oldu ama bi yerden başlamak gerek :smiley:
saygılar..

Sevgili Omer, amma proje adamisin ya. Kuheylan yeni rayina oturdu, fistik gibi oldu. Tam tadini cikaracakken yeni projede neyin nesi?

nusrets' Alıntı:
merhaba ömer bey..sitenin gizli ve sıkı takipçilerindenim..sizin bi zamanlar bende de t3 vardı 1980 mod. benzinli olanlardan karavan yapmak için almıştım ufak ufak ta içini bi şeylere benzetiyordum fakat acayip benzin yakıyordu..sonra elimden çıkartım ama hala onun sürüş keyfini ararım:smiley:
sizin küheylen dizelmi...
biraz damdan düşer gibi oldu ama bi yerden başlamak gerek :smiley:
saygılar..
Evet 1600 cc dizel. Gercekten sürüşü bir başka. Cok memnunum gidişinden ve yakıtından. Ama yeni bir şeyler yapma isteğim kabardı yine :smiley:)))

mebus' Alıntı:
Sevgili Omer, amma proje adamisin ya. Kuheylan yeni rayina oturdu, fistik gibi oldu. Tam tadini cikaracakken yeni projede neyin nesi?
Hocam uğraşmak ve birşeyler yaratığımı görmek en büyük hobim. Çadır-wan, Küheylan ve sırada Süleyman :smiley:)))))))

Ismi suleyman kalmasin sakin..projeyi belirleyin beyin firtinasi baslasin omer bey.

Projeyi öğrenebilirsek isimi ona göre koymaya çalışırız alakasız bir isim sallamayalım kafadan.
Merak ettik doğrusu Ömer abi ne gibi birşey bu proje.

Evet Ömer bey
Şu projenizi açıklasanızda biz de karavanımızı yaparken faydalanırız belki. Malum sizde maaşallah epey bol zihni sinir fikirler var. Projelerinize telif ödeyebiliriz. Merakla bekliyoruz.

SülayMAN kafiye uydu diye soyledim :smiley: Mübeccelde olabilir :smiley:))) Proje belli aslındada hayata gecmesi için öncelikle Küheylan ve Çadırwan ile vedalaşmamız gerekiyor :smiley:)) (bütçe malum) Yapmak istediğimi ilk öğreneceklerin sizler olacağınız konusunda hiç bir şüpheniz olmasın. Bu kadar güzel ve yaratıcı beyni nerede bulurum. Gün geldiğinde ayrı bir başlık altında hep birlikte tartışıp yapacağız inşallah. İsim anası ve babasıda sizler olacaksınız bu sefer. Ama dediğim gibi kademe kademe. Hayata gecmesi netleşmeden burada kimsenin zamanını ve fikirlerini meşgul etmek istemiyorum. Yakında inşallah :smiley:)))

Haydi hayırlısı bakalım.

Ben ogrendim valla. Sizlerde denk getirin. Bir dubleden sonra inanilmaz projeyi sir gibi saklamaktan vazgeciyor.

mebus' Alıntı:
Ben ogrendim valla. Sizlerde denk getirin. Bir dubleden sonra inanilmaz projeyi sir gibi saklamaktan vazgeciyor.
:smiley:))) abartmıyalım :smiley:))

mebus' Alıntı:

Ömer hocam cumadan mı geliyordun :smiley:

Sanıyorum c.tesi sabaha karşı cıkıp sabah kahvaltıya size yetişirim. çayım demli olsun lütfen :smiley:))))))

Ne demek.. karışım çay kullanıyorum zaten demli olur merak etmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri