Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,353
Ha sanmaki ahmet hocam mantı unutuldu malesef mantı yerin yenir suyu yağı filanderken hani

Etiketler
Ahmet Hoca'm, bir kez daha kutlarım. :smiley:

Sucuk, mantı....ooohh yarasın arkadaşlar diyeceğim ama böyle şeyler yemeyin bence. Bir kez bunlar yararsız besinler, boşuna para ödersiniz. Ayrıca, kilo, kolestrol, şeker yani bilumum sıkıntı vaziyetleri. Hani ya, sizleri düşündüğüm için yazıyorum, yanlış anlamayın, kıskanmak gibi birşey yok!.... :D :D :D

Cavid Sezen

Cavit hocam akıl suyunu oturarak 3 yudumda alırsak kökten temizler sanıyorum bilmem yanılıyomuyum

gezmen' Alıntı:
Sucuk, mantı....ooohh yarasın arkadaşlar diyeceğim ama böyle şeyler yemeyin bence. Bir kez bunlar yararsız besinler, boşuna para ödersiniz. Ayrıca, kilo, kolestrol, şeker yani bilumum sıkıntı vaziyetleri. Hani ya, sizleri düşündüğüm için yazıyorum, yanlış anlamayın, kıskanmak gibi birşey yok!.... :D :D :D

Ben Cavid beyin yazdıklarını bir adım daha götüreyim: Sizi bu zararlı şeylerden korumak için ben kendimi feda etmeye hazırım. Siz gönderin, ben onları uygun bir şekilde (!) imha eder ve sizi bu tehlikelerden korurum. ;D ;D ;D

Ahmet bey'e de hayırlı ve uğurlu olmasını, kazasız, belasız ve keyifli gezilerde kullanmasını diliyorum. Darısı başımıza...

Bekir hocam uyarılarınız icin teşekkürler cok doğru bi karar derhal göndereyim.Yanlız sucuk,dan bi ekmek arası tadımlık,dan sonra mantı,nında ücün,cü kaşığından sonra imha işlemlerini başlatırsanız vatanı sucuk dumanın,dan Milleti mantı,nın kollestirolunden kurtarmış olursunuz saygılarımızla......

TUGAY58' Alıntı:
Bekir hocam uyarılarınız icin teşekkürler cok doğru bi karar derhal göndereyim.Yanlız sucuk,dan bi ekmek arası tadımlık,dan sonra mantı,nında ücün,cü kaşığından sonra imha işlemlerini başlatırsanız vatanı sucuk dumanın,dan Milleti mantı,nın kollestirolunden kurtarmış olursunuz saygılarımızla......
Aman Tugay58 bey ne yaptınız. mantıda 3kaşık için hiç ağzımızı bulaştırmayalım, sucuk derseniz 1 ekmek arasından sonrası normal karşılanabilir. ( doğma büyüme Kayseri'li olup okumaya gönderdiklerindenim, mantıda açarım gerektiğinde :D )

Ahmet Bey, yeni ruhsatınız hayırlı olsun. Ruhsatta, cinsi kısmında Özel Amaçlı ( Motor Karavan) ibaresini görmek ne güzel. Karvanınızı da güzel gezilerde güle güle kullanmanız ve en yakın zamanda bir kampta görüşmek dileğiyle sizleri tebrik ediyorum.

Ahmet bey teşekkür ederim.Hayırlısı ile birde depoları köyduğum zaman Tugay beyin yanına mantı ziyafetine.

SN Ahmet BOLGİ bey ( GADASINI ) Aldığım ( AĞZINI YİDİĞİM ) o mantı Acılır acılmayada Erciyesin suyu, tekirin havası , lifosun kekiği olmadan tadı olurmuuuu....hiççççç..

TUGAY58' Alıntı:
SN Ahmet BOLGİ bey ( GADASINI ) Aldığım ( AĞZINI YİDİĞİM ) o mantı Acılır acılmayada Erciyesin suyu, tekirin havası , lifosun kekiği olmadan tadı olurmuuuu....hiççççç..
doğru söze ne denir :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri