Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,357

Etiketler

Seyfettin hocam teşekkür ederim.Fakat arac en son senin elinden çıkacak.Özel nedenlerden Temmuz 15 e sarktı oraya geleceğim depo sizi bekliyor.

yorgun savaşçı' Alıntı:
kolay gelsin, panelvanlar içinde parça yönünden ve sağlamlık yönünden hangisini almak lazım acaba..... ::smiley:

merhabalar,
aşşağıdaki linki incelerseniz size yardımcı olur, ayrıca sitemizde buna benzer başka araçlar içinde başlıklar mevcut,
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61884.0
selamlar

mayıstosböce' Alıntı:
Evet şimdi mutlu sona ulaştık mı Ahmet hocam.

Buyrun buda anlattığım logomsu durum.

Bülent mayıtosböce'yi ibiş koltuğunda ayaklarını uzatmış gitar çalarken resimle, o zaman logo'nun tam hakkını vermiş olursun ;D
selamlar

mayıstosböce' Alıntı:
Buyrun buda anlattığım logomsu durum.

Bülent, çok güzel bence. ::smiley:

Patentini...filan al bunun, bakarsın birisi üzerine çöreklenir, ne olur ne olmaz; emekler boşa gitmesin... :smiley: Şaka bir yana, kişiyi yansıtmalı bu türden çalışmalar; bu da Bülent'e uyuyor... ;) :smiley:

Cavid Sezen

Bunlarda TÜV sonuçları

SL273403.JPG

SL273405.JPG

SL273406.JPG

Hocam gözünüz aydın olsun sağlıcakla kullanın( mantı ve yerli işbirlikcisi sucuk hazır )

Ahmet hocam....hayırlı olsun..Güzel günlerde Ailece zevkini sürerek kullanma nasip olsun..

şimdi bir zevk sigarası mı aslan sütü mü..ne uygunsa içmelisin.. ;D ;D

gezmen' Alıntı:
Bülent, çok güzel bence. ::smiley:

Patentini...filan al bunun, bakarsın birisi üzerine çöreklenir, ne olur ne olmaz; emekler boşa gitmesin... :smiley: Şaka bir yana, kişiyi yansıtmalı bu türden çalışmalar; bu da Bülent'e uyuyor... ;) :smiley:

Cavid Sezen

Cavid hocam çok uzun zaman ben bunu kullandım zaten ama tekrar geçeyim sen bile unuttuğuna göre :D

Unutur muyum hiç Bülent? ::smiley: Unutmadım (Unutulacak gibi değil..) ama logo...vb tasarımı açısından değerlendirme adına yazdım. Şimdi yazayım, yukarıda yazmamıştım; oğluma da sordum, bakalım senin logo için ne diyecek? ;)

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri