Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,359

Etiketler

Tanju Teşekkür ederim.Taraklı da Bülent bu fikri atmıştı.En azından gezilerde karşılaştığımızda acaba demeye gerek kalmaz demiştik.Bir tanede tente için yaptırdım.

Sayın Aka inşallah dediğiniz gibi olur.Olmazsa bende klozetin sifonunu tam tüv önünde çekeyim))))) Ne dersiniz. ;)

sayın hocam(seyyah54)selamlar,sizi ilgiyle takip ediyor bir meslektaşım olarak yapıklarınız bana gurur veriyor başarılarınızın devamını diliyorum,bir konuda sizlerin engin fikirlerinize ihtiyacım var,camper almak yada yapmak gibi düşüncelerim var,eşimide razı etmek adına önce caravella aldım büyük arabaya alışalım diye yavaş yavaş hayallerime yaklaşıyorum,şimdilerde satıp camper düşünüyorum,çünki okuyan kızımdan dolayı çalışmak zorundayım ama en azından hafta sonları şehrin gürültüsünden uzaklaşmak istiyorum,şimdi hazırmı almak yoksa kendimiz yapmakmı hesaplı oluyor,sanırım (atilla)bey hazır almaktan yana idi bu arada resimleri göremiyorum,galiba başka format yüklemek gerekiyor biraz bilgisayar özürlüyümde neyse tekrar başarılar diliyorum başınızı ağrıttım özür dlerim. :smiley:

Atilla bey kendi açısından haklı olabilir.Herşeyin bir ilki vardır.kendi sosyal çevreniz beceriniz yeterli ise kendiniz yapın derim.Yok uğraşamam hocam derseniz fazla masrafa girmeden deneme amaçlı alıp toplamaya çalışabilirsiniz.İyidir kötüdür kendi aracımın herşeyini biliyor ve sökebiliyorum.

selamlar hocam öncelikle yanıt verdiğiniz için teşekürler,resimleri başka formatta atmanız yada facebook yüklemeniz mümkünmü oradan bakabilirim,onay meselesini nasıl yapacaksınız vede parca veyakıt yönünden ne tür bir araç almamız gerekir biz 3 kişiyiz ben ankara dışı göreve gittiğim vakitlerdede aracımı kullanmak ve dışardan hiçbirşeye bağlı kalmak istemiyorum teşekürler.

Ahmet bey merhaba,

Aracınızın karavan olma sürecini dün gördüm ve okumaya başladım, bugün de bitirdim. Forumdaki karşılıklı yardımlaşma çok güzel. Ben 5 yıl önce Almanya´da karavanımı yaparken tek yardımcım elimdeki kitap oldu. Bir karavanı yapmak için nekadar emek vermek gerektiğini biliyorum. Insanın kendi yaptığı karavanla gezerken hissettiği rahatlık ve güvence de bu emeğin karşılığı. Poyrazlardaki kısa görüşmemizde, kendi karavanında gezmenin verdiği mutluluğu hem sizde hemde eşinizde görmek mümkündü. Karavanınızın ilk misafiri olmak bizi çok sevindirdi. Bir dahaki buluşmamızda sohbetimize karavancılığın yanısıra öğretmenlik anıları ile de devam edebiliriz. Çalışma hayatım 1965-1970 yıllarında Akçadağ Ilköğretmen Okulunda öğretmen olarak başladı.

Tekrar görüşmek dileği ile size ve eşinize ailecek candan selamlar.

Ahmet Hocam ..stiker güzel olmuş....karavancılar olarak bu şekilde ortaklaşa konuşup karar versek derim...

Bu arada ruhsat işinde son durum ne ?

yorgun savaşçı' Alıntı:
selamlar hocam öncelikle yanıt verdiğiniz için teşekürler,resimleri başka formatta atmanız yada facebook yüklemeniz mümkünmü oradan bakabilirim,onay meselesini nasıl yapacaksınız vede parca veyakıt yönünden ne tür bir araç almamız gerekir biz 3 kişiyiz ben ankara dışı göreve gittiğim vakitlerdede aracımı kullanmak ve dışardan hiçbirşeye bağlı kalmak istemiyorum teşekürler.
Kendi karavanını yapan öğretmenler sayısal olarak çoğaldı galiba, ben dahil olmak üzere.
Kendiniz yapacaksanız,deneyimlerimizi paylaşabiliriz.
Topiğimde telefonum var.
Selamlar

İsmail bey Taraklı Festivalinde Bülent ler ile sohbet ederken bu konu geçti.En azından nikler belirtilse tanımak daha kolaylaşır dedik.Bende dönünce deneme amaçlı uyguladım.Ruhsat işi içinde bu hafta tüv den randevu alacağım.Hayırlısı.

Yazıyla beraber yanlara logoda yaptırdım...

100_1932.jpg

100_1934.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri