Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mabirsen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 702
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 209,576
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Tatlilikla hallolduguna sevindim. Ben tatilde piknikte balık ta genel anlamda bir gerginlige girmiyorum, bu benim tercihim. Şikayet eden olursa , zabita ne yapsin. Gerginliklerden uzak bir tatil dilerim.:smiley:

Etiketler

Ahmet bey gölet tarafını keşfettim.
nurehemu.jpg
asaty2em.jpg
gudy7yqe.jpg

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süleyman bey teşekkür ederim.

Hocam karavanin icini boyle her kosesini falan fotograflayip paylasma imkani yokmu.

Yatak olarak ranza yimi , yoksa oturma grubunu mu kullaniyorsunuz. Oturma grubu her gece aç kapa zor olur gibi. Güle güle kazasiz belasiz kullanin inşaallah.

Ranzada çocuklar yatıyor. Oturma grubu genelde yatak olarak duruyor. Dış masa ve sandalye grubum var. Yemek bs. Orada hallediyorum.

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen

Ege ile Akdenızın buluştuğu noktadasınız, güzel resımler, devamını bekler ıyı tatıller dılerim.

Teşekkür ederim Ahmet bey. Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR