Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mabirsen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 702
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 209,570
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen

İZCİ....... Tüm Yolların mutluluk,la bitsin

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

İnşaallah liderim. İyi dileklerin için teşekkür edeeim. Bu arada karavanımızın ismini nasıl buldunuz? Selamlar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mabirsen' Alıntı:
İnşaallah liderim. İyi dileklerin için teşekkür edeeim. Bu arada karavanımızın ismini nasıl buldunuz? Selamlar.

Bence isim güzel.Genç insanlara daha da yakışıyor.Emeğinize sağlık.Güzel günlerde kullanın.Karşılaşmak ümidiyle.Sevgiler.

Güzel düşünceleriniz için teşekkürler Adil hocam. Saygılar.

Merhabalar. 3 gündür Datça eski öğretmenevinin yerindeki otoparkta idim. Biraz önce iki zabıta görevlisi gelip encümen kararı olduğunu burada konaklama yapamayacağımı söylediler. Ne yapmam lazım? Acele cevap bekliyorum.

02527123400
05325508225
Datçada karavan parkı telefonları.umarım işinizi görür.

Tesekkür ederim. Ben daha çok belediye encümeni böyle kararlar alabiliyor mu? Yaptırımı nedir türünden sormuştum.

Ücretli otopark ise 24 saat konaklama mumkun , degilse hic ugrasma terket. İyi tatiller. Eski bir belediyeci

Ben zabıtaya gidip encümen kararını göreyim diye düşünmüştüm. Yapmayayım mı Süleyman bey.

Belediyenin bu şekilde bir kararı barsa buna yapılabilecek birşey olduğunu sanmıyorum ama işi yokuşa sürmek isterseniz eğer böyle bir kararları varsa bunu yazılı imzalı mühürlü olarak getirip size göstersinler o zaman anlayış gösterip orayı terk edebilirsiniz.yoksa herkes bilirki lafla peynir gemisi yürümez.

Daha önce de senin gibi karavan lar gelmistir ve zabita hazirliklidir. Kendini yorma derim , tatilinin tadini kaçirma baska uygun bir yer bul. Bundan sonra yolun problemsiz olsun, iyi tatiller olsun.

mabirsen' Alıntı:
Merhabalar. 3 gündür Datça eski öğretmenevinin yerindeki otoparkta idim. Biraz önce iki zabıta görevlisi gelip encümen kararı olduğunu burada konaklama yapamayacağımı söylediler. Ne yapmam lazım? Acele cevap bekliyorum.

Eski öğretmen evi olduğunu biliyorsa,orası içinbelediyenin tasarrufu olamaz.Gelen belkide sopalı otoparkçılardan olabilir.BİR YER YA OTAPARKTIR VEYA DEĞİLDİR.sÜRTÜŞMEYE GİRMEDEN BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BİRİYLE GÖRÜŞEBİLİRSİN.aĞUSTOS 20 DE O DİYARLARDA OLACAĞIM.SEVGİLER.

Adil abi , ben oranin otopark oldugunu zannetmiyorum. Boş arsa yi otopark gibi kullananlarin oldugunu duşunuyorum. Arsa kamuya aittir. 24 saat konaklamaya musade etmiyorlardir. Sikayet eden vardir. Belediye ne yapsin. Bosuna ugras olacagini dusunuyorum. Bu benim gorusum tabi , deneyimlerim boyle diyor, sansini denesin .

Merhaba. Burası eski öğretmenevi arazisi. Zabıtaya gidip konuştum. Encümen kararlarının ilçe trafik onayı olmadan geçerli olmadığını söylefim. Her türlü teşkilata sahip aracımın otoparkı kullanmada bir dakıncası olmadığını belirttim. O alanda geceleme yapan diğer araclar içinde pis su depoları olan tek araç olduğumu anlattım. Wc atığı ile ilgili bir şikayet olmuş. Wc atığı içinde ayrı depimu anlattım. Oradaki memur ikna oldu. Şikayet devam ederse belediyeye hatta kaymakamlığa yazılı müracaat edeceğimi belirttim. Memur duyarlılığım için teşekkür edip beni Fatça büroşürleri ile yolcu etti. Aynı yerdeyim. Selamlar.:smiley:

Datca nın Marına kısmında denızle bağlantısı olan gölet var, goletı arkadan dolaşarak sahıle ınebılır ve orada park edebılırsınız serbest. Hem denız hem sıcak göl hemde beledıyeye ait çok buyuk bır park var. Sahıl halka açık. İstersenıa bir keşif yapıp degerlendırme yapın derim. İyi tatıller. [ dediğim yer ILICA CAMPING yanı ]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR