Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen
Çıtaların üzerine konulacak kontranın yerleri alıştırıldı. Kontrayı direk kesmeden tekerler davlumbazlarının geldiği yerler arka kapı kıvrımları hata yapmamak için önce klavuz çalışması yapıldı. Klavuz yerine rahat oturunca asıl malzeme kesildi.
Nihayet çıtalar dayson mastikle yapıştırıldı. Üzerine geçici olarak kontralar konularak sıkıştırıldı. Aracı böyle durumlarda hareket ettirmeden yerinde 24 saat bekletiyorum. Yapışma sıkıntısız şekilde gerçekleşsin diye...
Bu arada Soma ' da can veren şehitlerimize Allah' tan rahmet diliyorum. Aynı zamanda Tüm Gezenbilir ailesinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı da kutluyorum. Selamlar.
mabirsen' Alıntı:
Bu arada Soma ' da can veren şehitlerimize Allah' tan rahmet diliyorum. Aynı zamanda Tüm Gezenbilir ailesinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı da kutluyorum. Selamlar.
Nihayet havanın düzgün gittiği bir hafta sonu yakaladım. Tam çalışma biterken hava bulutlandı. Ben de her ihtimale karşı naylon alıp üzerine güzelce örtüp 24 saat beklemeye geçtim.
Tavan havalandırmasının yerine montajı sağlandı. Hem alttan lastik kancalarla hem de yukarıdan su bidonu ile sıkıştırıldı. Yine aracı böyle durumlarda hareket ettirmiyorum.