Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)
Karavanınız çok daha güzel ve işlevsel olmuş son değişikliklerle; üstüne bir de Ebespacher gelince bu karda kışta...
Arif Bey, bu güzel karavanla gezileriniz ne durumda? Hoş, bu olumsuz hava koşulları, gezi iştahını azaltabilirse de sizin uygun aracınız ve artık daha bir donanımlı karavan bir avantaj bence. Güle güle, güzel gezilerde kullanmanız dileğiyle.
Cavit bey, bu değişiklerle artık sona ulaşmış olmayı umuyorum.
iki günlük kısa bir gezi yapabildim,aslında olumsuz hava koşulları gezi iştahımı azaltmak yerine tam tersine kabartıyor.
Her şart için bi gezi planı var aslında ama bakalım hangisini gerçekleştirebileceğiz ;D
Selamlar
Arif Hüküm' Alıntı:
Cavit bey, bu değişiklerle artık sona ulaşmış olmayı umuyorum.
iki günlük kısa bir gezi yapabildim,aslında olumsuz hava koşulları gezi iştahımı azaltmak yerine tam tersine kabartıyor.
Her şart için bi gezi planı var aslında ama bakalım hangisini gerçekleştirebileceğiz ;D
Selamlar
Tam bir gezgin yanıtı geldi ; "aslında olumsuz hava koşulları gezi iştahımı azaltmak yerine tam tersine kabartıyor."
Gezi yazılarınızı bekliyor olacağız!.
gezmen' Alıntı:
Tam bir gezgin yanıtı geldi ; "aslında olumsuz hava koşulları gezi iştahımı azaltmak yerine tam tersine kabartıyor."
Gezi yazılarınızı bekliyor olacağız!.
siz noktayı koyunca bende tebrik etmek istedim. elinize emeğinize sağlık .baştan sona her şey çok güzel olmuş özellikle su deponuz aklımı aldı .saygılar selamlar.
emirem' Alıntı:
siz noktayı koyunca bende tebrik etmek istedim. elinize emeğinize sağlık .baştan sona her şey çok güzel olmuş özellikle su deponuz aklımı aldı .saygılar selamlar.
Bu arada unuttuğum bir not: Kantarda tarttırdım 660 kilo geldi.
Bunun içinde eksikler: mutfak mazemeleri yok, 50 lt lik su deposunda yaklaşık 20 lt su var.
Arif hocam, 750 kg. geçmediği için herhangi bir tescil işlemi gerekmiyor değil mi. Eğer kendi yaptığımız, mesela çift dingil bir karavan 750 kg. geçse mevzuat açısından başımıza ne gelebilir. Ya da kamyonetime "fifth wheeler trailer caravan" yapsam. Ağrımadık başımı ağrıya mı sokarım ???