Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Arif Hüküm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 374
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,127
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Eberspacher D 2 takıldı

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

DSC_2847.jpg

DSC_2848.jpg

DSC_2851.jpg

DSC_2987.jpg

Etiketler

Biraz estetik, birazda işlevsel son eklerden sonra görünüm böyle oldu.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

DSCN0515.JPG

DSCN0518.JPG

DSCN0525.JPG

DSCN0526.JPG

DSCN0534.JPG

Karavanınız çok daha güzel ve işlevsel olmuş son değişikliklerle; üstüne bir de Ebespacher gelince bu karda kışta... :smiley:
Arif Bey, bu güzel karavanla gezileriniz ne durumda? Hoş, bu olumsuz hava koşulları, gezi iştahını azaltabilirse de sizin uygun aracınız ve artık daha bir donanımlı karavan bir avantaj bence. Güle güle, güzel gezilerde kullanmanız dileğiyle.

Cavid Sezen

Cavit bey, bu değişiklerle artık sona ulaşmış olmayı umuyorum. :D
iki günlük kısa bir gezi yapabildim,aslında olumsuz hava koşulları gezi iştahımı azaltmak yerine tam tersine kabartıyor.
Her şart için bi gezi planı var aslında ama bakalım hangisini gerçekleştirebileceğiz ;D
Selamlar

Bu iş tamamdır,çok şık olmuş Arif hocam,değişikliklerden sonra gezinme konusunu test edebildinizmi.

mayıstosböce' Alıntı:
Bu iş tamamdır,çok şık olmuş Arif hocam,değişikliklerden sonra gezinme konusunu test edebildinizmi.
Teşekkür ederim Bülent abi,her şekilde denedim,hiç bir sorunu kalmadı.Son derece stabil bir şekilde peşimden geliyor.Yeterki ben yola çıkabiliyim :smiley:

Yusuf Aybek' Alıntı:
Arif bey ellerinize sağlık aksesuarlar çok güzel olmuş ayrıca ısıtıcınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
Teşekkür ederim Yusuf hocam, daha iyisi sizlere diyelim...

bir onceki haline mukemmel demiştim bu son hali için yorum yapmak çok güç keyifli günlerde kazasız belasız kullanmanız dilegiyle

Arif Hüküm' Alıntı:
Cavit bey, bu değişiklerle artık sona ulaşmış olmayı umuyorum. :D
iki günlük kısa bir gezi yapabildim,aslında olumsuz hava koşulları gezi iştahımı azaltmak yerine tam tersine kabartıyor.
Her şart için bi gezi planı var aslında ama bakalım hangisini gerçekleştirebileceğiz ;D
Selamlar

Tam bir gezgin yanıtı geldi ;); "aslında olumsuz hava koşulları gezi iştahımı azaltmak yerine tam tersine kabartıyor."
Gezi yazılarınızı bekliyor olacağız!. :smiley:

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Tam bir gezgin yanıtı geldi ;); "aslında olumsuz hava koşulları gezi iştahımı azaltmak yerine tam tersine kabartıyor."
Gezi yazılarınızı bekliyor olacağız!. :smiley:

Cavid Sezen

;D

siz noktayı koyunca bende tebrik etmek istedim. elinize emeğinize sağlık .baştan sona her şey çok güzel olmuş özellikle su deponuz aklımı aldı .saygılar selamlar.

emirem' Alıntı:
siz noktayı koyunca bende tebrik etmek istedim. elinize emeğinize sağlık .baştan sona her şey çok güzel olmuş özellikle su deponuz aklımı aldı .saygılar selamlar.
Mahmut hocam, teşekkür ederim. Darası başına diyelim.

Bu arada unuttuğum bir not: Kantarda tarttırdım 660 kilo geldi.
Bunun içinde eksikler: mutfak mazemeleri yok, 50 lt lik su deposunda yaklaşık 20 lt su var.

Arif hocam, 750 kg. geçmediği için herhangi bir tescil işlemi gerekmiyor değil mi. Eğer kendi yaptığımız, mesela çift dingil bir karavan 750 kg. geçse mevzuat açısından başımıza ne gelebilir. Ya da kamyonetime "fifth wheeler trailer caravan" yapsam. Ağrımadık başımı ağrıya mı sokarım ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR