Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Arif Hüküm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 374
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,451

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Gercekten cok etkileyici. Elinize saglik. Hakan'in bahsettigi pop up tavani ihmal etmeyin. Cok rahat edersiniz. En kisa zamanda gorusmek ve tanismak umidiyle.

Poyrazlardaki sucuk sizi kandirmasin. Bu arkadaslar cetedir.KAEKSMİÇ (Kamp alaninda erken kalkip sucuklari mideye indirme cetesi) Anlatir anlatir milletin agzini sulandirirlar sonra saatlerini kurar sabahin korunda kalkip sucuklari mideye indirir, siz uyaninca da "vah vah vah uyanamadin mi tuh yavvvvvv" derler.
Yani giderken alarmli saatinizi de yaniniza almayi unutmayin. :D :D :D :D :D :D :D

Not alarmli saatiniz yoksa bana haber verin ben getirmek icin gelirim. :D

insel' Alıntı:
Gercekten cok etkileyici. Elinize saglik. Hakan'in bahsettigi pop up tavani ihmal etmeyin. Cok rahat edersiniz. En kisa zamanda gorusmek ve tanismak umidiyle.

Poyrazlardaki sucuk sizi kandirmasin. Bu arkadaslar cetedir.KAEKSMİÇ (Kamp alaninda erken kalkip sucuklari mideye indirme cetesi) Anlatir anlatir milletin agzini sulandirirlar sonra saatlerini kurar sabahin korunda kalkip sucuklari mideye indirir, siz uyaninca da "vah vah vah uyanamadin mi tuh yavvvvvv" derler.
Yani giderken alarmli saatinizi de yaniniza almayi unutmayin. :D :D :D :D :D :D :D

Ya İnsel o gruba ben de çok ifrit oluyorum,çok haklısın :smiley:))

maşallah maşallah ellerinize sağlık, emeginize sağlık, sabrınıza diyecek kelime bulamıyorun...çok profesyonel bir işçilik... fotolar için teşekkür ederim.... baktıkça çok keyif aldım ....keyfini çıkarmanız dileği ile sayğılar...

okitay' Alıntı:
maşallah maşallah ellerinize sağlık, emeginize sağlık, sabrınıza diyecek kelime bulamıyorun...çok profesyonel bir işçilik... fotolar için teşekkür ederim.... baktıkça çok keyif aldım ....keyfini çıkarmanız dileği ile sayğılar...
Eyvallah Oktay hocam, sağol.

gerçekten tebrikler abiciim.mükemmel ötesi bir işçilik(profesyonel terimi bu işçiliği tabir etmekte yetersiz kalır) ve sabır.sizi kutluyor ve mutlu günlerde kullanmanızı diliyorum.

tek kelimeyle muhteşemmmm :eek:
gerçekten elinize emeginize saglık güle güle kullanmanız dileyiyle paylaşımlar için teşekkürler :smiley:

elleriniz dert görmesin , harika bir çalışma olmuş...başarılarınızın devamını dilerim. nice geziler...iyiki varsınız....... İZMİRDEN SELAMLAR.....

Süper olmuş elinize sağlık. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.

huseyinemil,dedicated,salih 35, ms ceylan, resul doğan,
övgüleriniz ve iyi niyet dilekleri için hepinize ayrı teşekkür ederim.

Aslında konu biraz soğudu ama son yaptığım iyileştirmeleri ve ilaveleri de paylaşmak istedim.

Tecrübeli arkadaşlarla yaptığımız yol testlerinde saptanan iki konu vardı.
Birazda yükseliğin,birazda lastiklerin inceliği nedeniyle yolda gezinme gözlendi.
Daha önce de konuşulduğu gibi tek stepne olanağı sağlıyacağı için arabanın jantı ve lastiği takıldı.
Bunun için poyra değişti,tornada yeni poyra için flanş yapıldı,aks borusuda değişti.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

DSC_2709.JPG

DSC_2712.JPG

DSC_2715.JPG

DSC_2719.JPG

DSC_2722.JPG

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
Makas burçlarıda iyileştirildi
[attachment=5]

DSC_2723.JPG

DSC_2725.JPG

DSC_2729.JPG

DSC_2730.JPG

DSC_2843.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]

Aldığı görünüm böyleydi.

[attachment=3]
[attachment=4]

DSC_2844.jpg

DSC_2845.jpg

DSC_2733.JPG

DSC_2734.JPG

DSC_2735.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR