Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,643
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

airboat' Alıntı:
TA2RX
Trafiğe çıkabilmek için Yeni ruhsat gerekir,herhalde.Bu hali ile yakalandığın da Mehmet beyin gereksiz
masrafa gireceği kesin.Aman DİKKAT !

Haklısınız. Ruhsat işini düşünmemiştim. Tez zamanda onun da hallolması dileğiyle diye bağlayalım o zaman.
 

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Mehmet abi, inan kendim sanki bir hayalimi gereçekleştirmiş gibi sevindim. uzun zamandır foruma pek giremiyordum. aslında acını yinelemek te istemem ama babanızın vefatından dolayı hem O nu anmak hemde yadetmek adına "Allah rahmet eylesin ve mekanı cennet olsun".
itiraf etmeliyim ki; bu başlığı ilk okuduğum zamanlar bu projenin bitmeyeceğini düşünmüştüm. ama şimdi kendi kendime bunun için çok utanıyorum. tecrübenizden daha çok öğreneceğimiz şeyler olduğunu bana vesileyle bir kez daha hatırlamış oldum. içimden bazen ben bir karavan yaparım ama ya işler ters giderse fısıltılarına da sayende artık kulak asmıyorum.
her daim yolunuz açık, deponuz dolu olur inşallah.
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Merhaba Mahmut bey kardeşim (agabey deyişinizden cesaret aldım)
Öncelıkle taziye dileklerınız için teşekkür ederim.
Arka arkaya öyle güzel yazmışsınız , sanki samimiyetinizi ve gülümseyen yüzünüzü görür gibi oldum. Yaptıklarımı begenmiş olmanızdan ve methiyelerinizden çok haz aldım , sagolunuz. Ben aslında istedikten sonra herkesin bir seyler yapabilecegine inanıyorum. Hele bir de yaptıklarınızdan zevk alıyorsanız insan daha bir özene bezene yapmaya çalışıyor özene bezene. Ha ne olur ? begenmedi isenıiz bozar bir daha yaparsınız . Zaten hep öyle oluyor. Bu güne kadar bilmedigim bir farkı da farkettim, Biraz daha önceleri başlamak varmış . Zira benim gibi üç yıla kadar uzayabiliyor. :D Yine de hiç pişman olmadım . Kimbilir belki bir gün "sil baştan" fikri kafamı meşgul edebilir.
Hemen bu gunlerde siz de başlayın derim. Sonuçta amatörüz dostlarımızın hoşgörüsü oldukca destekleyıci.
Saglıklı gunler dilerim , hoşcakalın.
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

[SIZE=78%]Mehmet hocam[/SIZE]
[SIZE=78%] Çalışmalarınızı en baştan itibaren büyük bir zevkle okuyup,bir çırpıda bu son sayfada buldum kendimi,kesinlikle azmin zaferi bütün bu çalışmalar, canı gönülden tebrik ediyorum.Büyük bir içtenlikle aynı şehirde olabilmeyi çok isterdim ama ne yazık ki aramız bayağı mesafe ben Adana da yaşıyorum,şayet yakın olabilseydik çok içtenlikle tüm boş zamanlarımda bir ucundan tutmak isterdim,karınca kararınca belki bir faydam dokunabilirdi,ama olsun böyle güzel bir ortamda hiç olmayabilirdi.Bu arada çok özür diliyorum geç olsa da babanıza ALLAH tan rahmet diliyorum,mekanı cennet olsun.Mehmet hocam darısı başıma olur İNŞALLAH bir an evvel başlayabilirim.Celal hocamın yolunda ilerliycem otobüs hazır biraz toparlanıp bir an evvel başlamayı planlıyorum..Size de bir an evvel tamamına erdirmek nasip olsun,kazasız,belasız zevkli geziler diliyorum.[/SIZE]
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Sn Yetkin.
Başsaglığı dileginiz için teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Samimi ve içtenlik yansıtan sözlerinizden çok memnun oldum. Haklısınız , bir kaç meraklı işe ve çalışmaya yatkın kişilerin bir şeyşer yapmak için bir araya geldiğinde ne güzel şeyşer olur. Keşke olabilseydi. İçten yardıma hazır oluşunuz da ne güzel. Minnet duyarım . Olmuş sayıyorum sagolunuz. Yapim hikayemi okumuş olmanızdan ve takdir dolu sözlerinizden dolayı teşekkür ederim . Saglıklar dilerim
Selamlar.
 



Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Mehmet bey, eserinizle ne kadar övünseniz az. Başından sonuna kadar hayranlıkla okudum. Hayal gücü, beceri, emek, sabır.. Hayranlığımı ifade edecek kelime bulmakta gerçekten zorlanıyorum. Bunun adı bence sanat'tır. Sizi ve bu sürecte sizi yanlız bırakmayan GEZENBİLİR dostlarını tebrik etmek gerekir. Elinize ve Emeğinize sağlık..
Saygılarımla.
Murat Aydın
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Merhaba Murat bey.
Sayfamı okumuşsunuz . Yeni bir üye olarak da ilk mesajınızı bana yazmış olmanışdan dolayı şeref duydum. Begeninizi belirten güzel sözleriniz için de , beni teşvik edip moral motivasyon saglayan dostlar ve şahsım adına çok teşekkür ederim
Ayrıca Forumumuza üye olup gelmiş olmanızdan da çok memnuniyet duydum. Hoş geldiniz. Karavancılıga ilgi duymak ve duyanların artması beni hep heyecanlandırır. Aramızda kalmayı düşünüyorsanız "genel konular " alt başlıklarında "tanışma " bölumunde kendinizcden bahsedersenız tüm dostlar mutlu oluruz.
saglık dileklerimle , selamlar.
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Hocam atlamışız, Başınız sağolsun, Allah gani gani rahmet eylesin
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Sn. msceylan.
Başsaglıgı dilegınız için tesekkur ederım Allah razı olsun.
Selamlar.
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Sanırım cenaze nedeniyle imalata ara verdiniz. Her yeni mesaj gördüğümde "evet, işte yine başlıyor" diye hevesleniyorum. Ama sonra yine hüsran oluyor :D Dilerim tez zamanda tekrar imalata dönersiniz. Malum, bahar geldi; şimdi gezme zamanı :D :D :D
 



Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ben cuma günü TUV e gittim.
Bir gun öncesi yolları ogrenmişken ben yıne yolu şaşıra-şaşıra kapılarına dayandım. Ne de olsa üç yıllık emegin hesabını verecektım bu gün. Eşimi de yanıma almıştım . Akıbet ne olur bilinmez belki başa gelenleri anlatabilecek halim de olmaya bilirdi . En iyisi olanı biteni birlıkte yaşamalıydık . Numaratorden aldık sıramızı bekliyorduk . Geldiğinde de tam " paramız bitmişti de - hasta bile olmuştuk du da - akşam misafir geldi diyecektim ki ; "Veriniz dosyanızı " dedi memure . Hemen verdik elbet sonrada 443 lira ödeyiniz deyince de hiç iki letmedik ödedik şakır-şakır. Ne me lazım iyi geçınmek gerekir di. Gıkımız bile çıkmadan bekledik . Uzatılan dosyamızı alıp beklemeye başladık sıramızı. Bagırdılar MEHMET BAYDEMİİİİR .... BURdaaaaa. Elle işaret ettiler "çek böyle" der gibi. Hemmencecik çektik. Yine elle işaret " inin aşagıya dergibi. Attık kendimizi de giden aracimizin ardından baka kalmıştık . Evet. Şımdi belli olacaktı akıbetimiz . Elimiz bögrümüde , içimizde yürek tüpürtüsü olan biteni takip ediyor sonrada yüzlerine bakıyorduk ekşiyenler varmı diye. Çıkış yönünden de izledik bir süre olçüp biçenleri - binen ınenleri - yakıp söndürenleri . Sonunda görevli gelipte "yalnız motor numaranızı okuyamadık, bir de elfireniniz tutmuyor" dedi . Dedım "başka. Dedi "yok baska" . Güllerim açmıştı sanki boynuna sarılacaktım . hemen dedim. hemen yaptırır gelirim . Sanki hatalarım bulundu diye seviniyordum. Onlar da şaşırmışladı ıhissettim. Yetişmedi cuma günu . Bu gün gittik , Yine yollarda- kaybola kaybola. Artık endişeli degildım yaptırdık işte elfirenini . kısa bir formaliteden sonra , aldık evraklarımızı . Güle güle kullanın bile dediler.
Benim için gün bu gün olmalı . Sonunda başarabilmiş olmanın sarhoşlugunu atlatmaya çalısıyorum. Kaygılarım sona erdı. prolenin ne kadar geçerlilik süresi oldugu , kimin yaptığı , arkasında etiket çakılıp çakılmadıgı teorileri de çöpe atılmış oldu . Neyse şimarmamak gerekir. Yine oldu işte. çocukluğumda da kendi oyuncaklarımı kendim yapardım. Ne garip. hiç karavan yapmamıştım.
Saygılar sevgiler tüm dostlara . Selamlarımlar
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

mehmet bey haydi hayırlı uğurlu kazasız belasız olsun cok sevindim tebrikederim ;D ;D ;D ;D
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Mehmet bey gunun suprızı oldu bu haber.. Gule gule hayırlısı ıle kullanmaya baslayın. Gerısı nasılsa gelecektır.
;Rıza
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Geçmiş olsun Mehmet abi,
ruhsatına biran önce kavuşmanı dilerim. Selamlar.
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Mehmet abi tüv onay işlemleriniz hayırlı olsun,abi inanın çok sevindim birde ne güzel anlatmışsınız muayene sırasındaki detayları,abi inşallah tescil işlemleride sorunsuz geçer ve ruhsat fotosunuz buradan ilan edersiniz gazanız mübarek olsun.
Mehmet abi projenin geçerlilik süresi ile alakalı bölüm trafik tescil kısmı banada Cevdet bey 3 ay demişti ama tescildeki polis abi 1 aydır dedi ne söyledikse nafile bizde sizin gibi gıkımız çıkmadı dayak yememek için ödedik gecikme makbuzunu :mad:
 



Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle günlerde kullanın. Salı günü de benim günüm.Darısı başıma.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,522
Mesajlar
1,519,202
Kayıtlı Üye Sayımız
172,180
Kaydolan Son Üyemiz
onurcel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst