Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Lr 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)
Ben defender kullanmaktan çok zevk alıyorum, daha önceki aracım subaru forester turbo idi. o yüzden yakıt tüketimi beni üzmüyor.
Uzun yolda 9lt, şehir içinde 12lt civarında yakıyor.
Hayırlı olsun aracınız bence doğru karar vermişssiniz çok güzel bir aracınız var , benimkini almadan ivedik sanayide aynısını almak üzereydim :keşke alsaymışım dediğim bir araç tabiki 2.5 luk td motor hem yakıt hem tork açısından büyük avantaj.
Ben 2008 yılından itibaren 1 yıl dusunerek aldım bu aracı 2009 da üzerinden nerdeyse 4-5 yıl geçti gayet memnunum ; pekçok karavancı arkadaş Defender ları konforsuz, sürüşü sert vs vs diye düşünebilir bunlar doğruda ama avantajları çok daha fazla , her parçası sudan ucuz motorunu bile 3-5000 e değiştirebiliyorsun , sözün özü emekli olan insanlar için ideal.
Ne projeleriniz varsa görüşelim , olurda yardımım dokunursa memnun olurum tabiki. Emailim erhanborke@yahoo.com tel bildiririm.
Erhan bey Merhaba,
Tüm paylaşımları baştan sona okudum.
Çok güzel araç ortaya çıkarmışsınız emeklerinize sağlık.
Ben de bu ara Defender lere merak saldım özellikle Ambulans kasalara.
Offroad ve Kamp ilgi alanım,Suzuki GV aracım var.
Bakalım belki ilerde bizim de olur böyle güzel bir karavanımız.
Selamlar.
salih yardımcı' Alıntı:
Erhan bey Merhaba,
Tüm paylaşımları baştan sona okudum.
Çok güzel araç ortaya çıkarmışsınız emeklerinize sağlık.
Ben de bu ara Defender lere merak saldım özellikle Ambulans kasalara.
Offroad ve Kamp ilgi alanım,Suzuki GV aracım var.
Bakalım belki ilerde bizim de olur böyle güzel bir karavanımız.
Selamlar.
Çok güzel bir yazı dizisi ve paylaşım olmuş..Bir solukta okudum..Bir kaç senedir camper modellerini araştırıyordum fakat defendirda karar kıldım..Emeklerinize sağlık, teşekkürler..
GeZenbiliri özlemişiz 2.5 yıl aradan sonra gene kamplardayız , Defender kanatlarını açtı Kuşadası Önder mocampa kondu 2 ay buradayız , kamp bir harika fiyatları ucuz yolu düşenlerle görüşelim .....Erhan