Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 883
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 233,733
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Naçizane bir şekilde sponsporluğumuzu yapıp , insanları mutlu etmeye çalıştık vede güzel dostluklarımız oldu, kamp yeri mükemmeldi.
Bu vesileyle Sn.Sedat Açıla'a teşekkür ederiz., Gezenbilir ekibine yapılan haksız eleştirileri bende hayretlerle okuyorum , anladığım kadarıyla insanların beklentileri çok yükseklerde ancak eleştirisi olanların bence düşünmesi gereken kendileri aynı yere yanlız olarak gelselerdi bu şikayetlerini yapabileceklermiydi? yada eleştirecek birileri olabilecekmiydi ? neticede bu bir kamp. KAmp demekte tabiatın zorluklarıyla başa çıkabilmek ona göre önlemini önceden alabilmek eğer gözün yemiyorsa hiç gitmemektir.

024.jpg

009.jpg

Etiketler

campercoffee' de ikram edilen kahveyi içmekten ve Erhan bey ile kısada olsa sohbet etmekten
keyif aldım.
Kamperin yeni iç dizaynıda daha ferah ve kullanışlı olmuş, umarım başarılı olursunuz.

Selamlar.

[attachment=1]

SAM_0701.jpg

Teşekkürler Levent bey .
Birkaç kare daha....

008.jpg

005.jpg

011.jpg

014.jpg

001.jpg

erhan110' Alıntı:
Rica ederim afiyet olsun , resimlerinizide gönderiyorum .
Bak ilhan bey sevdiğin koltukta peşin satan gibi oturmuşsun :smiley:)

O koltuk; Festival havasını bir müddet yumuşak teneffüs etmemi sağlamıştı, teşekkür ederim.

Bizim Defenderın hayranları çoğaldı :smiley: resimlerini takip ediyorum en çok hoşuma giden bu resim oldu çeken arkadaşın ellerine sağlık ..Teşekkürler Patrolcat Murat Ayral , sabaha karşı biz uyurken yakaladığın karelere bayıldım :smiley:

Land_in_forest.jpg

YabanTürke bu güzel resim için teşekkürler :smiley:

IMG_3872.JPG

Karavanın en yakışıklı resimleri :smiley:
Ellerine sağlık sevgili Yaban ......

IMG_3503.JPG

Bugüne kadar çekilen bence en güzel resmi bizim Defenderın :smiley:

IMG_3882.JPG

Erhan abi eski Türk filmlerinde aşıkların buluştuğu tepede tek bir ağaç vardır ve o ağaç onların buluşma noktasıdır,yıllar sonra ayrılsalarda eşlerden biri gelir o ağacın altında hayale dalar eski günleri hatırlar,sizin aracı çektiğiniz göle hakim o tek ağaç ve altındaki aracınız eski Türk filmindeki o sahneyi hatırlattığından tüm o anı yaşayanların,fotoğrafcıların gözdesi oldu ve o güzel kareler çıktı ortaya.

:smiley: doğrudur Yusuf ....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.