hyvndm' Alıntı:cevabınız ve ilginiz için tesekkurler Erhan Bey , mailyet dediğiniz gibi birazda kişisel istekler ve ekonomik özgürlükler tarafından şekilleniyor, ancak ortalama olarak verdiginiz fiyatlar benim için ulaşılmaz degil.Hayırlısıyla once isteklerime uygun bir araç alıp sonrasında yavas yavas yaparım umarım.Sizce bu iş için en uygun olan arac ambulans cıkıslı olanlar mı? Benim edindigim genel izlenim bu yonde ama konuyu takip eden arkadasların ve sizin fikrinizi merak ediyorum.Araçınız benim gozumu alıyor, tekrar gule gule ,kazasız belasız kullanın.. İyi gunler Alper CAN
erhan110' Alıntı:Bizim karavan görünümlü kamyonet ruhsatlı Landrover bugun TÜV deydi arkadaşlar vede %50 tahmin ettiğim agır kusurlu şekilde sınıfta kaldı arkadaşlar agır kusur maddeleri aşagıda bu yola girenler aydınlansın diye yazıyorum. Yarın prroje tadılat vs ıcın C.Çelikörse gidecem yani el mahkum karavana dönusturecez ruhsatı.
1 - ARAÇ ÖZELLİKLERİ KOLTUK SAYISI FARKLI
2 - ÜST YAPI DEĞİŞİKLİĞİ : KAMYONET İÇİN ASGARİ ÖZELLİKLERİNE DİKKAT EDİLMEMİŞ
erhan110' Alıntı:Sağol Levent bey tesekkur ederim.
Açıkçası burdaki ruhsat konusundaki bilgi kirliliğinin önemli rolu oldu.
Sende hatırlarsın ABS si olmayan araçlar karavan ruhsatı kesınlıkle alamazlar diye cidddi ciddi ahkam kesildi vede bizde buna itimat ettik vede başka arayışa girdik.
Ama ABS MBS vs vs olmadanda pekala 1992 model vs vs vs araclar karavan ruhsatı alıyormus. çok komik bir durum.
Bu konuda bilmeden fikir beyan eden kişileri burdan kınamayı görev sayıyorum.
Erhan abi muyenede takılmana üzüldüm. İnşallah bundan sonrası çok uğraştırmaz.erhan110' Alıntı:Bizim karavan görünümlü kamyonet ruhsatlı Landrover bugun TÜV deydi arkadaşlar vede %50 tahmin ettiğim agır kusurlu şekilde sınıfta kaldı arkadaşlar agır kusur maddeleri aşagıda bu yola girenler aydınlansın diye yazıyorum. Yarın prroje tadılat vs ıcın C.Çelikörse gidecem yani el mahkum karavana dönusturecez ruhsatı.
1 - ARAÇ ÖZELLİKLERİ KOLTUK SAYISI FARKLI
2 - ÜST YAPI DEĞİŞİKLİĞİ : KAMYONET İÇİN ASGARİ ÖZELLİKLERİNE DİKKAT EDİLMEMİŞ