erhan110' Alıntı:Yeni bir gune yeni bir hayata merhabaa
Uzun bir calisma gecesi vede 26 yildan sonra emekli oldum , ama farkli bir emekli olmak niyetindeyim,. bakalim kismet .
Herkeze selamlar
Erhan
züğürt gezençi' Alıntı:Emekliliğiniz hayırlı olsun Erhan bey.İzinler artık işyerinden değil,evden ve çocuklardan alınacak,kolay gelsin.
buralpdi' Alıntı:buradaki çalışmaları kaçırmışım ,
Erhan bey emekliliğiniz hayırlı olsun, darısı bizim başımıza
erhan110' Alıntı:Sağolasın Levent bey her faniye nasiptir emeklilik .... Gülagacı kaplama falan iyi gidiyor kardeşm karavan valla bizde isteriz ondan
erhan110' Alıntı:Yeni bir gune yeni bir hayata merhabaa
Uzun bir calisma gecesi vede 26 yildan sonra emekli oldum , ama farkli bir emekli olmak niyetindeyim,. bakalim kismet .
Herkeze selamlar
Erhan
toraman25' Alıntı:Hadi hayirli olsun ;
Sevgili erhan kardes,Su anda senin neler hissedebildigini az cok tahmin edebiliyorum .Hayirli ugurlu olsun,bu arada karavaninida hazirladin-
yani hemen emekliligin tadini cikarmaya basliyabilirsin..Yuce RABBIM huzur mutluluk ve nese icersinde tatiller gecirmenize vesile olsun ...
Yusuf düşündüğün şeyin yapılması çok zor birşey değil. Gerçi Erhan abinin topiğinde bu konuyu irdelemek ne kadar doğru olur bilmiyorum.yaybek' Alıntı:Erhan abi çok güzel olmuş güle güle kullan,yalnız o klimalar çok gürültülü çalışıyor gerçi geçe yatarken kapatılır ama gerektiğinde işini rahatlıkla görecek bir ürün bende bir ara kafaya takmıştım hatta onu alıp sıcak soğuk ünitelerini parçalayıp karavanın bir yerlerine montaj yapabilirmiyim diye düşünüyordum bakalım ilerde belki bir şekil yaparım bende.
ilker 72' Alıntı:Yusuf düşündüğün şeyin yapılması çok zor birşey değil. Gerçi Erhan abinin topiğinde bu konuyu irdelemek ne kadar doğru olur bilmiyorum.
Eskiden kullanılan pencere tipi klimalar vardı. Bunların en küçüklerinden bir tane ayarlayıp motoru dik olacak şelkilde aracın dışında görünmeyen bir yere monte edilip, kondanser dediğimiz araba radyatörüne benzeyen(ısınan) parça aracın üstüne yatay konulabilir. Soğutucu kısım ise aracın içine siplit klimanın iç ünitesinin en küçüğü monte edilip kullanılabilir. Tabi bunların arasına uygun yerlerden bakır boru ve elk tesisatı çekmek gerekir.