erhan110' Alıntı:Sağolun Bülent bey memnun oldum begendıgınıze, tesekkurler sn.ins. film koydurmayı düşunmuyorum evet , illegal bir hava veriyor , ayrıca aracın iç rengi zaten koyu bu yüzden daha karartır diye düşündüm.
ilker 72' Alıntı:Erhan bey karavanınız çok güzel oldu. Güzel günlerde güzel gezilerde kullanmanızı dilerim. Ayrıca bitmiş araçları görmek bizede keyif ve cesaret veriyor.
Cam filmi konusunda bildiğim kadarıla % 30 a kadar izin veriliyor. Benim doblo fabrika çıkışı camlar filimli veya lazerle karartılmış muayenede sorun yaşamadım. selamlar
xano' Alıntı:erhan merhaba. festivale gelecekmisin? yakışıklıları arzı endam ettirsek.
oktayyap40' Alıntı:Erhan Bey çoktandır bende sizin aracınızı takip ediyor ve beğenerek her ilerlemenizi izlemeye çalışıyorum. Aslında bütün gezenbilir sitesinin müptelasıyım. Psa gurubu araçlardan veya sizinkisi gibi bir defenderdan bir motokaravan yapma fikri ve isteği var. Acaba bu ambulans kasa defenderların iç ölçülerini verebilirmisiniz? Birde Bu araçları Karavana çevirirken Kasa bölümünde biraz enden ve yükseklikte oynama yapamazmıyız acaba ?
çok teşekkürler şimdiden