Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 883
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 233,576
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Çok hoş duruyor, camlara film düşünmüyorsunuz sanırım?
Bir de sunroofu görseydik :smiley:

Etiketler

Sağolun Bülent bey memnun oldum begendıgınıze, tesekkurler sn.ins. film koydurmayı düşunmuyorum evet , illegal bir hava veriyor , ayrıca aracın iç rengi zaten koyu bu yüzden daha karartır diye düşündüm.

erhan110' Alıntı:
Sağolun Bülent bey memnun oldum begendıgınıze, tesekkurler sn.ins. film koydurmayı düşunmuyorum evet , illegal bir hava veriyor , ayrıca aracın iç rengi zaten koyu bu yüzden daha karartır diye düşündüm.

arkadaşlar cam filmi artık çok problem, eskiden muayeneden hafif kusur geçiyordu şimdi geçmiyor, trafik yakaladığı zaman ceza kesiyor, yaptırmadan önce mutlaka soruşturun boşa masraf etmeyin

Erhan bey karavanınız çok güzel oldu. Güzel günlerde güzel gezilerde kullanmanızı dilerim. Ayrıca bitmiş araçları görmek bizede keyif ve cesaret veriyor.
Cam filmi konusunda bildiğim kadarıla % 30 a kadar izin veriliyor. Benim doblo fabrika çıkışı camlar filimli veya lazerle karartılmış muayenede sorun yaşamadım. selamlar

sonradan yapılan cam filmlerini artık muayenede söktürüyorlar

ilker 72' Alıntı:
Erhan bey karavanınız çok güzel oldu. Güzel günlerde güzel gezilerde kullanmanızı dilerim. Ayrıca bitmiş araçları görmek bizede keyif ve cesaret veriyor.
Cam filmi konusunda bildiğim kadarıla % 30 a kadar izin veriliyor. Benim doblo fabrika çıkışı camlar filimli veya lazerle karartılmış muayenede sorun yaşamadım. selamlar

Sağolun ilker bey çok daha iyisini size dilerim., bendede 2 yıl önce opel combo vardı , demek hep aynı yollardan geçilip bi şekilde cesaret toplanıp karavana girişiliyor :smiley:

selamlar Erhan

iyi akşamlar arkadaşlar .,

aşağıdaki resimde gördüğümüz direksiyon göbegi frezeden ancak bu kadar çıkabildi. bunun göbeğine amblem vs koydurabılecegım yada daha şekilli bir 2.freze üstü parça yaptırtabılecegım yer hakkınıda tavsıylerınızı beklıyorum .

selamlar

erhan

16062010034.jpg

elimde bir ahşap tornası olsaydı size çok güzel bir kapak yapardım, karavanınıza hediye olarak,
ahşap'da düşünebilirsiniz

Sağol Levent bey düşünmeniz yeterli ...ahşapda olabilir evet

Karavanınızın son halini ben de beğendim. Gerçekten güzel olmuş. Güle güle kullanın.

:smiley: Begenen arkadaslara tesekkurler.

xano' Alıntı:
erhan merhaba. festivale gelecekmisin? yakışıklıları arzı endam ettirsek.

Hakan kardesim selamlar :smiley:

Hala bikac eksigim var onlari tamamliyorum ancak birdahaki sefere .

Erhan Bey çoktandır bende sizin aracınızı takip ediyor ve beğenerek her ilerlemenizi izlemeye çalışıyorum. Aslında bütün gezenbilir sitesinin müptelasıyım. Psa gurubu araçlardan veya sizinkisi gibi bir defenderdan bir motokaravan yapma fikri ve isteği var. Acaba bu ambulans kasa defenderların iç ölçülerini verebilirmisiniz? Birde Bu araçları Karavana çevirirken Kasa bölümünde biraz enden ve yükseklikte oynama yapamazmıyız acaba ?
çok teşekkürler şimdiden

oktayyap40' Alıntı:
Erhan Bey çoktandır bende sizin aracınızı takip ediyor ve beğenerek her ilerlemenizi izlemeye çalışıyorum. Aslında bütün gezenbilir sitesinin müptelasıyım. Psa gurubu araçlardan veya sizinkisi gibi bir defenderdan bir motokaravan yapma fikri ve isteği var. Acaba bu ambulans kasa defenderların iç ölçülerini verebilirmisiniz? Birde Bu araçları Karavana çevirirken Kasa bölümünde biraz enden ve yükseklikte oynama yapamazmıyız acaba ?
çok teşekkürler şimdiden

Tesekkurler Oktay bey .,

Memnun oldum begendiginize . Enden oynama yapamazsiniz cunku komple profil karkas olan yapi bozulur ancak yeni proje vs vs ile belki komple yeni bir kasa olabilir ama bunun icinde pickup tarzi landrover lara hazir sekilde Saly karavanin krikolu modelleri var. Ustten yukseltme yapiliyor gezenbilirde bunun ornegi var , yanilmiyorsam KODALIM nickli arkadasin Defenderiydi.
Aracin icolculeri soyle : - GENISLIK : 170 CM / SOFOR MAHALI GENISLIK : 140 CM /ARKAKAPIDAN ONCAM UZUNLUK : 310 CM . ICYUKSEKLIK :160 CM .
sormak istediginiz diger sualller olursa yardimci olurum.
Selamlar ERHAN

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR