Şükürler olsun dün akşam itibariyle Kandıralının TSE, TÜV, Noter vs. tüm resmi işlemleri halloldu ve motokaravan ruhsatını torpido gözüne koyabildik. artık kalan işler ufak tefekler.
bahsettiğiniz şekilde daha eziyetli olmaz mı?Ustam eline sağlık baştan sona kadar şahane olmuş. Bende başlayacağımda ön araştırma aşamasındayım kafandaki sorulardan biri kontraplakları dışarıda boyayıp sonra mı monte etsem araca acaba
biraz zorluğu olacaktır. ama güzel bir görünüm olur düşüncesindeyim.bahsettiğiniz şekilde daha eziyetli olmaz mı?
başta benim de köşeleri yuvarlatma gibi düşüncelerim oldu. başarabilsem gerçekten gayette güzel olurdu ama mutfak kenarlarını yuvarlatınca tezgah üzerinden mobilya yüzüne su gelmesini engelleyecek alüminyum seti takma imkanım olmayacaktı. daha doğrusu yuvarlak kenarlara uyan ve tezgahtan su akmasını engelleyen bir çözüm bulamadım. şimdi en azından köşeleri açılı kesip alüminyum bir parçadan su seti yapabilirim. ama bu kezde sizinde belirttiğiniz gibi sivri uçlu iki hatta üç köşe sahibi olduk.Çok güzel hayırlı olsun ve güzel geziler. Mutfağın sivri köşelerini biraz yuvarlak yapsaydınız her şey çok güzel diyecektim…