eyvah eyvah. halt ettiğimin farkındayım ancak. tenteyi takan elemanla da işin sonunda neredeyse kedi-köpek olduk zaten. bir daha oraya gitmekte istemiyorum. bu durumda ya o tenteyi söküp atıp yenisini yaptıracağım ki bu durumda bizim tabirle bana kadirlik olacak. yada yine anadolu tabiriyle acı zulüm bu tenteyle elde edilebilecek gölgeye razı geleceğiz. aslında aklıma bir zihni sinir projesi geliyor ama bilmem ne dersiniz. görünüşe göre bu tente bende kaldı kalmasına; mademki 3,5 metrelik ve daha alçak pozisyonda bir tenteyle dahi güneşle köşe kapmaca oynanıyor, o halde oldu olacak diyorum tentenin çadır kısmının ön yüzünden bir tül gibi malzemeyi yatay değilde tentenin serbest ucundan yere dik sallandırıversem o tülün gölgesi en azından bu köşe kapma olumsuzluklarını bertaraf etmez mi acaba? çünkü tentenin serbest ucunda bir kanal daha vardı ve usta oraya kendi reklamının olduğu oymalı desenli ikinci bir perde daha takmıştı yani nasıl olsa tente üzerinde tül için kanal mevcut. ne dersiniz hocam.