maliyetlerle ilgili şu an benim sizlere vereceğim bilgiler malesef emsal teşkil etmekten çok uzaklaştı. çünkü ben gerekli gördüğüm malzemeleri aracı alır almaz temin edip evde bir kenara istiflemiştim. örneğin seaflo marka 60 psi basıncındaki hidroforu 289,6 tl. ye almıştım. hidroforum arıza yaptı ve geçen hafta aynı marka ve modeldeki ürünü 475 tl. fiyatla görünce aklım başımdan gitti. ancak mecburen almak zorunda kaldım. bu sebeple fiyat ve maliyet konusunda malesef şu an benim çalışmalarım yeni gibi görünse de aslında imlata yeni başlayacak biri için son derece yanıltıcı olur. yoksa fiyatla vs. le ilgili bir sırrım yok. kalem kalem ne aldıysam hepsinin fiyatını listeledim ve listem an itibariyle 30 bin civarında. ancak bu 30 bini şimdi almaya kalksam 50 mi olur yoksa 60 mı olur bu sorunun cevabını bilmiyorum. bu sebeple ben 30 bin liraya yaptım deyipte kimsenin evindeki hesabını çarşıya uyduramamasına da sebep olmak istemiyorum.Büyük ölçüde ustalığınızı konuşturdunuz, maliyeti büyük oranda düşürdünüz. Elinize, emeğinize sağlık. Şu zamana kadar ne kadar masraf yaptığınızı yaklaşık olarak olsa da paylaşabilir misiniz? Ayağımızı ne kadar uzatmalıyız bilelim. Merakla bekliyoruz gelişmeleri.