Abi ne işler bunlar böyle yaaaa ne kendini yorarsınki be abicim ver bir yerlere yapsınlar be abi cıldıracam bidaha sayfana bakmıcam kafayı yiyorummmmmm o musluk bozulur bozulur rüyamda gördüm..
Abi süpersin kolay gelsin
Ucunda şöyle küçük bir pompa var, 5 LT birkaç tane pet içme suyunu tazgah altına sabitliyorsun, pompayıda ağzından içeri sallıyorsun, o boşalınca yandakine sallıyorsun. yani yedekli geziyosun.
Yeni sunucuya geçilmiş, tahmin etmiştim zaten, bu tür geçişlerde bu gibi hata değilde yerleşmek diyelim, yazılı metinler anında geçerken, özellikle fotolar veya videolar için zaman alıcı iş tir,
Uğraşanada allah sabır versin.
Yeni sunucuya geçilmiş, tahmin etmiştim zaten, bu tür geçişlerde bu gibi hata değilde yerleşmek diyelim, yazılı metinler anında geçerken, özellikle fotolar veya videolar için zaman alıcı iş tir,
Uğraşanada allah sabır versin.
Şu anda BÜTÜN eski fotoğraflar uçmuş durumda. Dilerim bağlantılarını yapmayı başarırlar. Yoksa bugüne kadar yazdığımız her şey (fotoları olmayacağı için) hiç bir anlam ifade etmeyecek.
Şu anda BÜTÜN eski fotoğraflar uçmuş durumda. Dilerim bağlantılarını yapmayı başarırlar. Yoksa bugüne kadar yazdığımız her şey (fotoları olmayacağı için) hiç bir anlam ifade etmeyecek.
Tutkal çok seri bir şekilde polyestere sürülüp 1dk kadar beklendikten sonra tarakla gene seri olarak fazlalıklar alındı.
Tutkalı ilk olarak gene tarakla sürdüm fakat siz sona gelene kadar ilk sürdüğünüz tutkal kabarmaya başlıyor. dolayısıyla az bekleyip tamamını taraklamak iyi oluyor.
Markalandı ve doğrandı, şimdi kapakların kenar kat yerleri darbelere dayanıklı olması için sert bir tutkal ile kaplanacak, sonra vernik ve yerine montaj..