Tamda kızacak adamı buldun yani, olmamışsa olmamıştır, zaten her işimin başında ( uyduruktan ) ibaresi mevcut. Ticari kaygım olmadığı için benim tüm işlerim uyduruk..yağlayıp ballayıp sonradan fos çıkmasından iyidir.
Depo yüzeylerine elbette benim kadar ağırlık binmeyecek fakat Türk işi test böyle oluyor..
Temizlerken illede deterjan kullanmak gerekmez, hatta hiç kullanmamak bence daha doğru, maksat içinde zamanla biriken tortu, yosun türevini atmak.
""Polyesterin tam kuruması için uzun bir süre geçmesi gerikir""
Seyfettin hocam, havalar ısındı, depoyu araca attım yaklaşık 1 hafta oldu hala su doldurmadım, araç gündüzleri iyi ısınıyor, depoda çaktırmadan pişiyor, istediğim sertliğe henüz ulaştı gibi.
Takoz işinde haklısın, ama malum biz kaldığımız yerde sadece geceliyoruz ertesi sabah yola devam, gece kontağı kapattıktan sonra inip takoz koymaya biraz üşeniyorum doğrusu. Izgara da çok güzel pardon uyduruk oldu, banyonun havasını değiştirdi.
""Polyesterin tam kuruması için uzun bir süre geçmesi gerikir""
Seyfettin hocam, havalar ısındı, depoyu araca attım yaklaşık 1 hafta oldu hala su doldurmadım, araç gündüzleri iyi ısınıyor, depoda çaktırmadan pişiyor, istediğim sertliğe henüz ulaştı gibi.
Takoz işinde haklısın, ama malum biz kaldığımız yerde sadece geceliyoruz ertesi sabah yola devam, gece kontağı kapattıktan sonra inip takoz koymaya biraz üşeniyorum doğrusu. Izgara da çok güzel pardon uyduruk oldu, banyonun havasını değiştirdi.
Doğrusu, "uyduruklarınıza" bayılıyorum, bir yandan da, nerden aklınıza geliyor hayret ediyorum.
İmkanlarınızın biraz daha çok olsa, kamperi tek parçadan çıkartırsınız gibi geliyor bana
Kutlarım,
Takipe devam...
Alpaslan
olmamışsa olmamıştır, zaten her işimin başında ( uyduruktan ) ibaresi mevcut. Ticari kaygım olmadığı için benim tüm işlerim uyduruk..yağlayıp ballayıp sonradan fos çıkmasından iyidir.
Kıytırıktan yaptığım banyo tabanlığı, sabit değil istendiğinde çıkarılabilir. yüksekliği 1,6 cm, gönül isterdiki Okaliptüs ağacı kullanayım, fakat buralarda bulabildiğim ağaçlar makinada doğranacak gibi değiller, sadece fırıncıların işine yarıyor. dolayısıyla çam kullanmak zorunda kaldım. ve banyodan terlikleri attık, ayak ıslanmasına son.
Kıytırıktan yaptığım banyo tabanlığı, sabit değil istendiğinde çıkarılabilir. yüksekliği 1,6 cm, gönül isterdiki Okaliptüs ağacı kullanayım, fakat buralarda bulabildiğim ağaçlar makinada doğranacak gibi değiller, sadece fırıncıların işine yarıyor. dolayısıyla çam kullanmak zorunda kaldım. ve banyodan terlikleri attık, ayak ıslanmasına son.
Kemal Bey, sizin topiği izleye izleye kelime haznem gelişti
Uyduruk, kıytırık gibi, işinize anlam katan kelimeler kullanıyorsunuz..
Ben, yaptığınız işler için, sizin kullandığınız kelimelerden " Muytırık işler " şeklinde kelime türettim
Mucitliğin, M' si.
Uyduruğun, uy' u,
Kıytırığın, tırık' ı
Kemal Bey, sizin topiği izleye izleye kelime haznem gelişti
Uyduruk, kıytırık gibi, işinize anlam katan kelimeler kullanıyorsunuz..
Ben, yaptığınız işler için, sizin kullandığınız kelimelerden " Muytırık işler " şeklinde kelime türettim
Mucitliğin, M' si.
Uyduruğun, uy' u,
Kıytırığın, tırık' ı
Banyo tabanligi guzel olmus elinize saglik. Sadece merakimdan soruyorum. Bu sekilde kabarmadan, dayanabilecek mi? Bir sekilde aceba uzerini fiber kaplasaniz yada firinlanip, emprenye falan yapilsa daha uzun yillar dayanir.