Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,025
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,238
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

montaj

DSCN0799.jpg

DSCN0800.jpg

Etiketler

Kapakları sadece üst köşelerinden basit kilitle tutturdum fakat arada conta olduğundan kapağı iki köşeden kilitlemek gerekiyor, henüz alt köşeler için uygun bir mekanizma bulamadım, kataloglarda var fakat burada piyasada yok, bunlarda ileride koyulacak.

DSCN0804.jpg

DSCN0805.jpg

iş kabaca amacına uygun olarak bitti, sadece kesilen plastiklerin rötuşları kaldı.

DSCN0806.jpg

DSCN0808.jpg

Elinize sağlık çok güzel olmuş,
Tüpün depo kapağının alt seviyeye yakın yerinden havalandırma açmanızı öneririm.

Hepinize teşekkürler, bunları yayınlamamın amacı, piyasada yaptırmaya kalktığınızda dünya paralar istenen şeylerin aslında çokta at la deve şeyler olmadıklarını göstermek, biraz maharet biraz sabır hepsi bu.

güngör' Alıntı:
Elinize sağlık çok güzel olmuş,
Tüpün depo kapağının alt seviyeye yakın yerinden havalandırma açmanızı öneririm.

Sayın Güngör, doğrusunu isterseniz taa başta aklımda olan o havalandırma işini, malesef işin eziyetinden dolayı unutmuştum, şimdi siz yazınca " haaa doğru ya bide havalandırma vardı " dedim.

Aka' Alıntı:
bunları yayınlamamın amacı, piyasada yaptırmaya kalktığınızda dünya paralar istenen şeylerin aslında çokta at la deve şeyler olmadıklarını göstermek, biraz maharet biraz sabır hepsi bu.

Özellikle beceri sahibi olanlar için, çok yararlı olabilecek kaynaklardan biri daha; teşekkürler!.. :smiley:

Cavid Sezen

Aka' Alıntı:
Sayın Güngör, doğrusunu isterseniz taa başta aklımda olan o havalandırma işini, malesef işin eziyetinden dolayı unutmuştum, şimdi siz yazınca " haaa doğru ya bide havalandırma vardı " dedim.

Aracın karşısına geçip baktığınızda eminim eziyet değil haklı gurur ve keyif yaşıyorsunuzdur. Emeğinize sağlık.

zentoz' Alıntı:
Çok güzel gidiyor. Benim hissettiğim uzun yıllardır düşündüğünüz şeyleri yapıyorsunuz gibi geldi.

Sayın Zentos, bu karavan meselesi henüz çok yeni düşünce, aslında uzun süredir 10 metre bir tekne yapmayı planlıyordum, planlar çizimler, yer temini derken, teknesi olan arkadaşlarımın her fırtına çıktığında, gece yarısı pijama terlik mont doğru iskeleye koşturmaları, poyraza göre farklı lodosa göre farklı yer değiştirmeleri, gece "acaba nooldu " düşüncesi işe sabah ettiklerini duydukça bu merakımızdan vazgeçtik, ve hanımın isteği ile " o olmadı bari bu olsun " dedik, belkide ben karavana en az merakı olan ve karavancıığı " şimdilik "sevmeyen bir kendi karavanını yapanım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR