Ben bir ay önce eber D 2 taktırdım Adapazarı nda,bir sorun yok,takma dahil 1250 tl,10 a böldü fiyatını.Levent te shava marka yerli bir ürün kullanıyor,fiyatı birbirine yakın diye biliyorum.
Benim eber i aracın deposunu indirerek depodan yakıt alacak gibi ayarladılar yaklaşık 5-6 saat sürdü bütün işlemin bitmesi,bir çok arkadaşta öyle yapıyor ama kendi deposu da var,pek tavsiye edilmiyor,isterseniz onu da taktırabilirsiniz.
Sayın Güngör, tavsiyenize uyarak bir süre daha bekleyeceğim, fakat işin kötü yanı araç kapatıldıktan sonra hermetik baca için yeniden bazı yerlerin açılıp kapatılırkende izole sorunu ortaya çıkacak, acelenin sebebi budur.
Burada, sonradan aldığıma pişman olduğum yerli kontranın bir kısmı görülüyor, hesapta bu malzeme 1. sınıf, burada hatalı bir ağaç dikişi görülüyor, vatandaş bırakın ağacı birbirine uydurmayı, kalınlık farkı bile gözetmeden çapraz olarak ağacı koyup preslemiş, bu hatalardan sadece biri, başka bir olayda 10mm lerde boşluk aralarını su bazlı macunla sıvayıp preslemişler, öyleki 2-3 cm gibi aralıklar var, beğenilmeyen adi brezilya malı kontralar bile kalite olarak bunlardan çok çok üstün, fakat sonuçta hata bu üreticilerde değil, denetleyip izin belgesi verenlerde.
Duvar ve dikme parçaları arasına, bazı araçlarda rastlanan sürtmelerden dolayı çik'leme sesini kesmesi için çonta uyguladım.
Fakat dikmenin yerine montajı için elimde uygun vida olmadığı için yerindeki halini sonra görebilicem.