Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,360
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05)

bariscim' Alıntı:
Adil Bey,
Yolunuzda, şansınız da, bahtınız da açık olsun. Emeklerinizin tadını keyifle çıkarmanızı dilerim.
Gittiğiniz, gezdiğiniz, gördüğünüz yerlerden bizleri haberdar edersiniz umarım...
Tekrar iyi yolculuklar........
Teşekkür ederim.İnternetim var.Vardığımız yerlerden sizleri ararım.Sevgiler.

Etiketler

TUGAY58' Alıntı:
Öğretmenim, Adil abim ikinci baharın bahtı acık ,yolu acık olsun deposu dolsun taşsın,( Taşsın derken sen ginede deponun altına leğen koy ne olur ne olmaz taşan mazot ilerde belki lazım olur ) Sonsuz sevgi ve saygılarımızla.. Tunay,Tugay
Sevgili Tugay tavsiyelerine uyacağım.Sayfamıza girip tenkit yapan insanları dahada ciddiye almam gerektiğini anlıyorum.Su deposu hareket halindeyken kapaktan su atabiliyor.Leğeni yanında taşımak gibi.Sevgiler.Birkaçgün yazamam.

mhmtabi' Alıntı:
Adil bey,
Yola çıkmaya karar verdiğiniz anda eksik filan kalmamıştır (malum söz "kervan yolda düzülür")
Size kazasız, belasız, huzurlu ve mutlu geziler diliyoruz.
Sağlıcakla, selamlar.
Mehmet Bey ,ilginize teşekkürler.dediğiniz doğru.Eksik tamamlamaya kalksak tatile çıkamayız.Sevgiler.

Bugün İkinci Bahar'ın açılışını yapmak için, komşularımız ile pikniğe gittik.

SAM_0590.JPG

SAM_0586.JPG

SAM_0572.JPG

SAM_0574.JPG

Adil abi yengem ve sen bunu çoktan hakettiniz inşallah herşey gönlünüzce olur ,gezin dolaşın ikinci baharınızı doya doya yaşayın inşallah saygılarımızla.
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ

Adil bey , güle güle doya doya gezin. Mazotunuz bol yolunuz açık olsun inşallah .

Selamlar

Hasan

Adil Abi kazasız belasız sağlıklı geziler dilerim .Yolların va doğanın tüm reklerinin tadını çıkar .Selamlar.

bülent usta' Alıntı:
Adil abi yengem ve sen bunu çoktan hakettiniz inşallah herşey gönlünüzce olur ,gezin dolaşın ikinci baharınızı doya doya yaşayın inşallah saygılarımızla.
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ
Sevgili Bülent,sizlerin yardımlarıyla bugünlere geldik.İyi olacağına inanıyorum.Sevgilerimle.

nasah' Alıntı:
Adil bey , güle güle doya doya gezin. Mazotunuz bol yolunuz açık olsun inşallah .

Selamlar

Hasan
Genç KardeşimHasan Bey,sizin iyi dilekleriniz bizim can yoldaşımız olacak.Sevgilerle kalın.

gez-bil' Alıntı:
Adil Abi kazasız belasız sağlıklı geziler dilerim .Yolların va doğanın tüm reklerinin tadını çıkar .Selamlar.
Sevgili Gezbil,Tüm sağlıklar hepimizin olsun.Sevgiler.

Arkadaşlardan birinin sözü aklımda kaldığı kadarıyla:" Karavanda ev konforu ararsanız.rahat edemez ve mutsuz olursunuz"Yatak var,duş tuvalet var,mutfak tezgahı var,oturma grubu,buzdolabı,televizyon,ışıklandırma,ısınma,müzikvar.Anlıyacağınız klima dışında herşey mevcut.Amaç gezmek görmekve koklamaksa beklentiler karşılanmış demektir.Konforun bir sınırı yok.Bana sorarsanız 40 yaşında olmak iserdim.Bugüne şükür.Bisikletimin askısını beğenmesenizde bana uyar.Tekerlekler alttan sabitlenecek. Sevgiler.

Fotoğraf0088.jpg

Fotoğraf0089.jpg

Plakanın görünmesi ve yeri konusunda düşüncesi olan var mı? Rica olunur.Sevgiler.

Adil Bey gezinizde hayırlı yolculuklar.. Allah bahtınızı ve yolunuzu açık etsin..

Adil Bey karavanınız çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Hayırlı yolculuklar dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR