Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 215,797
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05)

gezegen07' Alıntı:
Adil Hocam güle güle kullanın. Özel bir araç-- "Nev'i Şahsına Münhasır" oldu. Saygılar.
Ferudun Bey teşekkür ederim.Siz de sitede benim gibi yenisiniz.Karavanınız var mı yok mu bilmiyorum? İyi dileklerinize içten katılıyorum.Sevgilerimle.

Etiketler

Adil bey hayırlı olsun,elinize sağlık. Mobilyalarınız verniklenince çok güzel olmuş,tek kelime harika. Selamlar

Hocam şimdilik karavanım yok. Ama "niyet" aşamasını geçip "arama" aşamasına geldim.

gezegen07' Alıntı:
Hocam şimdilik karavanım yok. Ama "niyet" aşamasını geçip "arama" aşamasına geldim.
Darısı başınıza.Tavsiyem kendiniz yapacaksanız bazı arkadaşların sayfalarına abone olun.Acele etmeyin.İnanıyorumçok güzel bir karavana sahip olacaksınız.Sevgiler benden.

güngör' Alıntı:
Adil bey hayırlı olsun,elinize sağlık. Mobilyalarınız verniklenince çok güzel olmuş,tek kelime harika. Selamlar
Levent Bey sizlere teşekkür ediyorum,güzel yardım ve teşviklerinizden dolayı.İyiki varsınız.Sevgiler.

gezmen' Alıntı:
Şu ruhsat için ne denli çok emek verildi, biliyoruz... ;)

Güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle!... :smiley:

Cavid Sezen
Cavid Hocam,doğru söze ne denir?Teşekkürler.Çok yoruldum.İnşallah güzel günlerde siz sevenlerimizin yanında dinleneceğimize inanıyoruz.Sevgilerle kalın.

Ohoo iş bitmiş bile, artık kim tutar seni, hayırlı uğurlu olsun.

Adil05' Alıntı:
Teşekkürler.Çok yoruldum.İnşallah güzel günlerde siz sevenlerimizin yanında dinleneceğimize inanıyoruz.Sevgilerle kalın.

Her zaman beklerim. :smiley:

Cavid Sezen

Aka' Alıntı:
Ohoo iş bitmiş bile, artık kim tutar seni, hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkür ederim.Bu arada sevindiren bir haber aldım.Bizim arabalardan birini kullanan hırdavatçı arkadaşı Balıkesirde kantara sokmuşlar.4.5 ton gelmiş.Görevli %10 dan kurtardın,ceza yazmıyorum demiş.rahatladım.Sevgiler.

Abi ( İkinci bahar ) logosu ruhsata bile girdiğine göre ,Varmı ötesi , Var yaylalar , dağlar , tepeler o cıplak ayaklarla ıslak cimenleri doya doya hissetmek gezmek..
Abi cok yoruldun biliyorum Allahdan dileğimiz ikinci baharın size o yorgunlukları atlatması ve mutluluğunuza mutluluk neşenize neşe katması dileği ile güle güle kullanın..
Sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay

TUGAY58' Alıntı:
Abi ( İkinci bahar ) logosu ruhsata bile girdiğine göre ,Varmı ötesi , Var yaylalar , dağlar , tepeler o cıplak ayaklarla ıslak cimenleri doya doya hissetmek gezmek..
Abi cok yoruldun biliyorum Allahdan dileğimiz ikinci baharın size o yorgunlukları atlatması ve mutluluğunuza mutluluk neşenize neşe katması dileği ile güle güle kullanın..
Sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay
Sevgili Tugay,artık şu arabanın resmini koyda işe koyulalım.Kaçamak yapma.Sevgiler.

Hocam, tüm yorgunluğunu ve sıkıntılarını unutturan, keyifli ve mutlu gezilerde kullanmanı dilerim.
Bundan sonra, kendine has üslubun ile yorumlayacağın güzel gezi fotoğrafları bekliyoruz..

Eline sağlık..

numan33' Alıntı:
Hocam, tüm yorgunluğunu ve sıkıntılarını unutturan, keyifli ve mutlu gezilerde kullanmanı dilerim.
Bundan sonra, kendine has üslubun ile yorumlayacağın güzel gezi fotoğrafları bekliyoruz..

Eline sağlık..
Teşekkür ederim.Nerede kaldın?Gözümüz yollarda kaldı.Sevgilerle kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR