Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,819
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05)

TUGAY58' Alıntı:
Abi harika bir ton ve desen yakalamışın ikinci baharın ciceği acmış maşallah Allah gönlünüze göre versin.

Sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay
Olduda bitti maşallah

Etiketler

Çok yoruldum! :(

SAM_0405.JPG

SAM_0412.JPG

TUGAY58' Alıntı:
Abi harika bir ton ve desen yakalamışın ikinci baharın ciceği acmış maşallah Allah gönlünüze göre versin.

Sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay
Dilerim en kısa zamanda siz dostlarım da böyle bir ruhsata sahip olursunuz.Sevgilerle kalın.

Hocam hayırlı ugurlu olsun Allah sağlıktan kullanmanızı nasip etsin, bundan sonra yollar , kamplar (İKİNCİ BAHAR ) olsun.
Mutlaka bir gün karşılaşmak üzere.

Selamlar Saygılar Turan

Adil abi, ruhsatın hayırlı olsun, artık biraz dinlenip, eksiklere devam edersin...

Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız , belasız, keyifle gezmelerde kullanmanızı diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.

TA2RX' Alıntı:
Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız , belasız, keyifle gezmelerde kullanmanızı diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.
Bekir Bey teşekkür ederim.Allah tüm dostlarımıza aynı duyguları yaşatsın.Sevgilerimle.

Adil hocam hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız , belasız, keyifle gezilerde kullanmanız dileği ile inşallah 2. baharla bir yerlerde beraber kamp yapmak umudu ile ruhsatınız hayırlı uğurlu olsun.Tekerine taş değmesin Adil hocam.

Turan YUCEL' Alıntı:
Hocam hayırlı ugurlu olsun Allah sağlıktan kullanmanızı nasip etsin, bundan sonra yollar , kamplar (İKİNCİ BAHAR ) olsun.
Mutlaka bir gün karşılaşmak üzere.

Selamlar Saygılar Turan
Turan Bey, teşekkür ederim.Sevgilerimle.

atiladi' Alıntı:
Adil abi, ruhsatın hayırlı olsun, artık biraz dinlenip, eksiklere devam edersin...
Atilla Bey,Sayenizde başardık.Gezenbilir ailesinin yardımlarıyla başardık.Darısı diğer kardeşlerimize.Sevgilerimle.

seyyah54' Alıntı:
Adil hocam hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız , belasız, keyifle gezilerde kullanmanız dileği ile inşallah 2. baharla bir yerlerde beraber kamp yapmak umudu ile ruhsatınız hayırlı uğurlu olsun.Tekerine taş değmesin Adil hocam.
Ahmet Öğretmenim,teşekkür ederim.Sizlerin teşvik ve yardımlarıyla başardık.Bursa buluşmasında olmak istiyoruz.Zamanını bilmiyorum.Sevgilerimle.

Bursa toplantısını bende çok istiyorum.İnşallah tarih uyar görüşrüz.Saygılar.

Adil Hocam güle güle kullanın. Özel bir araç-- "Nev'i Şahsına Münhasır" oldu. Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR