Oraya Atilla patentli bir üst kapak yapılacak.Selamlar.seyyah54' Alıntı:Adil hocam boyama çalışmaları çok güzel olmuş.Güle güle kullanın.Yanlız sadece tentenin sarkan yeri nasıl toplanacak onu anlamadım.
Yok be Bekir Hocam.Bize idare eder.Selamlar.TA2RX' Alıntı:Ağzımın suları aktı yahu!![]()
Sağol,Kardeşim,ben Ankarada olduğumda yapmışlar.Küçük bir noksanı var.Onuda tamam layınca güzel olacak gibi.Selamlar.Sevgiler bizden.gez-bil' Alıntı:Adil abi karavanın dışı harika olmuş .Güzel iş cıkardın teprik ederim.
Ahmet öğretmenim teşekkür ediyorum.Sevgilerle kalın.seyyah54' Alıntı:Adil hocam. nice kamplarda kullanman dileği ile hayırlı uğurlu olsun.
Hasan Bey teşekkür ederim.İyi ve sağlıklı günlerde buluşmak ümidiyle.Sevgilerle kalın.cakir0203' Alıntı:Hocam, hayırlı uğurlu olsun.Mutlu, huzurlu,sağlıklı günlerde kullanmanız dileklerimle.
İlhan Öğretmenim, neden olmasın.Dar yerde sivri köşeler sağlıklı olmaz.Düşünemedim.Erdek 'e de katılamadık.Bu hafta bütün resmi işlemler biterse Bursa 'da buluşalım.Erdek 'e sevgilerimle.berkcantp' Alıntı:Güzel görünüyor, masa kenarı yuvarlak olsaydı diye sesli düşünüyorum.
Erdek'ten sevgi ve saygılarımla.
Adil05' Alıntı:Devam.
Senin söylediğine zaten alınmam.Abiler her şeyi söyler.airboat' Alıntı:Ruhsata-işin en kolayına- sıra geldi.
Öğretmenim Emeğinin ödüllendirilmesi Ruhsatı aldığında gerçekleşecektir.
Yollar senin olacak,ikinci baharın tadına varacaksın o gün.
Başarılar dileğimle.
Uyarı:Tuv de İkinci Bahar stıkır'dan dolayı hafif kusur alır mısın? Araç giydirmesi var diye!
Aldırma gönül aldırma.
Şaka,şaka!