mehmet_mtrs
05323035204
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05)
Adil bey .
Kolay gelsin. Gerçekten çok güzel oluyor .
Adil bey .
mehmet_mtrs' Alıntı:Yani Sedat bey kendi karavanını kendi yapmaya mı başlayacak ;D
Bu harıka bir öykü olur .
Sedat Bey teşekkür ederim.Darısı sizlerin başına.Yedi ayı geçkin bir süredir uğraşı içindeydik,nasip bugüneymiş,Sevgiyle kalın.yol' Alıntı:Adil bey harika görünüyor, darısı bizim başımıza
Mehmet Bey teşekkür ederim.Sizlerin verdiği cesaretle birşeyler yapmaya çalıştık.Mobilyaların yapımını, bir usta arkadaşımla beraber yaptık.Onun için bir ilk.Simavda da ben ilk olarak yaptım.Sevgiler bizden.Sağlıklı günlerde görüşmek üzere.mehmet_mtrs' Alıntı:Adil bey .
BekirTA2RX' Alıntı:Usta eli değen iş kendini hemen belli ediyor. Kıskandım
Bekirlerin kıskanma huyu yoktur,helede yanında Kemal varsa.Teşekkür ederim.Sevgiler bizden.TA2RX' Alıntı:Usta eli değen iş kendini hemen belli ediyor. Kıskandım
Senin gözlerin sıcak bakıyor da ondan.Teşekkür ederim.Sevgilerle kalın.Aka' Alıntı:Çok sıcak görünüyor, sanki karavan değil salondan bir kısım gibi.
Yusuf yüzlüm,sayfama hiç gelmeyeceksin sandım.Şükür kavuşturana.Sevgilerle kalın,sevgisiz kalmayın.Yusuf Aybek' Alıntı:Adil abi ellerinize sağlık çok güzel oluyor.
Cavid Hocam teşekürler. Sevgilerle kalın.gezmen' Alıntı:Hocam, cesaret ve azminize saygı duyuyorum!..
Selamlar.
Cavid Sezen
Levent Bey, söylediğiniz sorunu başlarken yaşadım. Buna rağmen şansımı masiften yana kullandım. Bu nedenle tüm kapaklar zıvanalı ve ortaları 25 yıldan beri elimde bulunan 5x60 cm ebatlarındaki lambrilerden doldurdum. Sunta, mdf bana göre değil. Kapakların dönmesi mümkün değil. Bu şekliyle iki sene kullansam bana yeter. Kaldı ki, banyo kapısı ve çekmeceler hariç, diğer kapaklar üstten oturmalı. Ana gövdelerini çalışmayacak şekilde bağladım. Sizin tedirginliğinizi yaşadım. Benim adıma tedirginliğinizi belirtmeniz beni çok mutlu etti. Teşekkür eder, sevgilerimi iletirim.buralpdi' Alıntı:Adil hocam, karavanınızı güle güle kullanın,
Allah kaza bela vermesin, tekerinize taş değmesin,
aracınıza bulacağım tek kusur defalarca yazmamıza rağmen ahşap seçiminiz,
masif ahşap kullanmak karavanda çok riskli, umarım korktuğum başınıza gelmez uzun süre keyifle kullanırsınız,
korkuma gelince masif ahşap sıcak ve çok güzel malzemedir ama çalışan bir malzemedir, nem farklarını hemen bünyesinde gösterir, karavan ise bir gün deniz kenarında iken diğer gün yaylada olabiliyor, yani 0 nemli bir yerde konakladığınızda bünyesindeki fazla nemi dışarı atacak, çok nemli ortamda kamp yaparken ise bünyesine fazlaca nem katacaktır, yani bulunduğu ortama ayak uydururken sizin mobilyalarınızdada bozulmalar, çatlamalar meydana gelecektir
tekrar hayırlı olsun,
selamlar
Alpaslan Bey, teşekkür ederim. Sevgilerle kalın, sevgisiz kalmayın.bariscim' Alıntı:Adil Bey,
Maşallah şimdiden çok güzel olmuş, tamamen bittiğinde bakmaya doyulmayacak.
Geçen zamana değen bir iş çıktı doğrusu. Ellerinize sağlık...
Alpaslan