airboat
0 506 747 33 33
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)
Kolay gelsin,Başarılar dilerim.
Kolay gelsin,Başarılar dilerim.
Aka' Alıntı:Tugay, hoca şimdi Bekir beyden de desteği buldu ya, tamam artık karavanlı sayfaları 1 yıl sonra görürüz diye düşünüyorum.
TUGAY58' Alıntı:Bu arada Kemal abi, Bekir Abi, Atila Abi bu gurubun içindesiniz.. Birde Kemal abi Adil öğretmenim birden cıkıp Tatammm dicek
Teşekkürler.Camın üzerindeki bant.TUGAY58' Alıntı:Öğretmenim ilk olumsuzluğu ucuz atlatmışın onunla geçmiş olsun...
Bekir Bey öyle oldu.Müdahele etmesem ,çerçevenin dış ölçülerinden vede çizmeden kesecek.Sitede çalışmaların nekadar yararlı olduğunu burada gördüm.Ayrıca Atlla Bey'i telefonla aradım.Bana bir kapıya mal olacaktı.Selamlar.TA2RX' Alıntı:Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışa benziyorsunuz.
Yusufum yarın camı yapıştıracağım.Arabayı içeriye koyabileceğim kapalı bir yer buldum,orada çalışacağım.Şu anda arabanın camları buz tutmuş.Selamlar.Yusuf Aybek' Alıntı:Adil hocam geçmiş olsun,kapıda bayağı tahribat görünüyor işi bilmeyen ustayım diye geçinen o kadar kasap varki piyasada.Ustalara iş tarif etmek istediğini yaptırmak o kadar zorki o sebeple birçok işimizi kendimiz yapmaya çalışıyoruz.