Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,854

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Aka' Alıntı:
Tugay, hoca şimdi Bekir beyden de desteği buldu ya, tamam artık karavanlı sayfaları 1 yıl sonra görürüz diye düşünüyorum.

;D ;D ;D Mehmet ağabeye yaptıklarımı unutmuş gibisiniz. Süreç başladı mı enselerinde en çok hissedecekleri ben olurum :smiley: Çiçek-böcek muhabbeti hedefi unutmamaları için. Bir kez yollara koyulup da Karadeniz'in çiçeklerini gördüler mi bir daha kimse tutamaz onları. Ne demiştim, Mehmet bey bir kez yola çıktı mı bir daha zor döner. Nitekim ayakları geri gide gide döndüler. İlk fırsatta yine yollara vuracaklarına kuşkum yok. Yeter ki bu sefer internet bağlantısını da yanlarında götürsünler. Hocam da hedefi her an aklında tutarsa imalat süreci göz açıp kapayıncaya kadar biter. Kimimiz benim gibi uzaktan gaz vererek, yakınlarında olan kimimiz fiilen destek vererek bir an önce tamamlattırırız evvelAllah.

İnan Öğretmenim son mesajınızı okuyunca içimden bi EYYYVAHHH geçti yarin,birgün ben işe başlayınca O beni düşünen benim yararıma olan fırcaları nası atlatacam onu düşündüm Benim,de ilk liderim Cavid abi, 2. liderim İlhan abi, Rifat abi hele birde Seyfettin öğretmenim o gözlükleri ile elinede kitabı alıp bak burda senin büyüklerin ne yapmış derseee..Diğer yaşıtlarım ile genç arkadaşlar olurmu yanlış şunu yapmalısın,larla İnanıyorum,ki 4 / 4 bir karavan cıkarırım ortaya.Herkese sevgi ve saygılarımla....

Bu arada Kemal abi, Bekir Abi, Atila Abi bu gurubun içindesiniz.. Birde Kemal abi Adil öğretmenim birden cıkıp Tatammm dicek

TUGAY58' Alıntı:
Bu arada Kemal abi, Bekir Abi, Atila Abi bu gurubun içindesiniz.. Birde Kemal abi Adil öğretmenim birden cıkıp Tatammm dicek

Hele siz aracı alıp içini bir boşaltın da gerisi kolay. Gerekirse kilim serer yine kamplara gidersiniz. Önemli olan başlamak. Ayrıntılar arkadan gelir.

İnanıyorum,ki 4 / 4 bir karavan cıkarırım ortaya.Herkese sevgi ve saygılarımla....
[/quote]
Yok yok iyi karar verdiniz.Tabi kızımızla beraberse!Ducato 15 m3 leri bende beğeniyorum.Motorları ve yakıtı problem olmassa.Selamlar.

Malesef koca gün boyunca tek bir camın yerini açtırabildim ve işi bıraktırdım.Benden iyi yapacağını düşünmüştüm.Az kalsın kapı hurdaya çıkıyordu.Yarın veya takip eden günlerde kendim yapacağım.

SAM_4441.JPG

Öğretmenim ilk olumsuzluğu ucuz atlatmışın onunla geçmiş olsun...

Adil hocam geçmiş olsun,kapıda bayağı tahribat görünüyor :mad: işi bilmeyen ustayım diye geçinen o kadar kasap varki piyasada.Ustalara iş tarif etmek istediğini yaptırmak o kadar zorki o sebeple birçok işimizi kendimiz yapmaya çalışıyoruz.

TA2RX' Alıntı:
Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışa benziyorsunuz.
Bekir Bey öyle oldu.Müdahele etmesem ,çerçevenin dış ölçülerinden vede çizmeden kesecek.Sitede çalışmaların nekadar yararlı olduğunu burada gördüm.Ayrıca Atlla Bey'i telefonla aradım.Bana bir kapıya mal olacaktı.Selamlar.

Yusuf Aybek' Alıntı:
Adil hocam geçmiş olsun,kapıda bayağı tahribat görünüyor :mad: işi bilmeyen ustayım diye geçinen o kadar kasap varki piyasada.Ustalara iş tarif etmek istediğini yaptırmak o kadar zorki o sebeple birçok işimizi kendimiz yapmaya çalışıyoruz.
Yusufum yarın camı yapıştıracağım.Arabayı içeriye koyabileceğim kapalı bir yer buldum,orada çalışacağım.Şu anda arabanın camları buz tutmuş.Selamlar.

Gönderdiğim maket ,gerçek planda ve ölçülerde.Yapmam gereken böyle .Çalışmalara başladık.Hayırlısı olsun.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

12.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR