KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)
İyi not beklediğimiz yazılı sınavlarını hemen sorardık öğretmenim ne zaman okucaksınız diyye ?
Kötü gecenleri hic sormazdık !
Bilirsiniz öğretmenim sizin karavanda iyi gecen sınav gibi cünki başından beri iyi calıştık hadi artık şu resimleri görelim,mi ?
Sevgi ve Saygılarımızla öğrencilerinizden Tunay Tugay
Bu zamana kadar pastırma yediğimizi sanırdık.Sevgili Numan Kardeşim sen de olmasan pastırma yemeden dünyadan gidecektik.Allah da onun hesabını bizden sorardı.Ne cevap verirdik bilmem.Teşekkürler.Tugay teklif etmişti de ben ciddiye almamıştım.Sağlık olsun.Sevgiler bizden.
Sevgili Turan teşekkür ederim.çoğu gitti azı kaldı.Gün olur bizler de dostlar arasına karışırız.Darısı sıradaki kardeşlerimize,en iyi dileklerimizle.Sevgiler bizden olsun.
Adil05' Alıntı:
Bu zamana kadar pastırma yediğimizi sanırdık.Sevgili Numan Kardeşim sen de olmasan pastırma yemeden dünyadan gidecektik.Allah da onun hesabını bizden sorardı.Ne cevap verirdik bilmem.Teşekkürler.Tugay teklif etmişti de ben ciddiye almamıştım.Sağlık olsun.Sevgiler bizden.
Hocam, duamız her zaman seninle. Yalnız, ustanın gözünün içine değil, ustanın gözünün işine bakmasını sağlayın da mobilyalar kesilsin artık. Yada, ustayı bu foruma üye yapın, biz ikna ederiz
numan33' Alıntı:
Hocam, duamız her zaman seninle. Yalnız, ustanın gözünün içine değil, ustanın gözünün işine bakmasını sağlayın da mobilyalar kesilsin artık. Yada, ustayı bu foruma üye yapın, biz ikna ederiz
Bugün kulağını çınlattım.Bir ara neden hocamın sözünü dinlemedim diye hayıflandım.Neyseki problem çözümlendi.Sonra anlatırım.Mobilyalar kesildi,monte başladı.Sevgilrele kalın.İkinizde öpüldünüz.
Adil05' Alıntı:
Bugün kulağını çınlattım.Bir ara neden hocamın sözünü dinlemedim diye hayıflandım.Neyseki problem çözümlendi.Sonra anlatırım.Mobilyalar kesildi,monte başladı.Sevgilrele kalın.İkinizde öpüldünüz.