tango' Alıntı:İkinci Bahar hayırlı olsun en kısa zamanda yollarda olmanızı
Teşekkür ederim.Gelecek hepimiz için güzel ve de hayırlı olsun.Selamlar.
Adil05' Alıntı:Bu şekil kesin kararımızdır. Artık değişiklik yapmayacağız.
güngör' Alıntı:Adil beyin talebi olan fotograflar silinmiştir.
[/Teşekkür ediyorum.Sayende çevre kirliliğinden kurtulduk.Sıra geldi diğer gerekli araçların bulunup satın alınmasına.Benim işim insan yetiştirmek.Bu konuda oldukça iddialıyım.Gel gör ki karavan donatmak, başlı başına bir sanat.Bu konuda da ne kadar cahil olduğumu benim etrafımda dolanan pazarlamacılardan anlamış bulunuyorum.Tüm arkadaşların dikkatine :Beni bilgilerinizle donatın ki beni yolmasınlar.Uyanık bir tüketici olduğumu sanıyordum.Düşüncemden vaz geçtim.Tam yolunmaya hazır bir kaz gibiyim.Hepinize sevgiler.]
olguncandan' Alıntı:He ;D he ;D he ;D he ;D he ;D
Maket kaydedildi. Kamuoyunun bir üyesi kamulaştırılan resmi bilgisayarına indirdi. ;D Adil beye de teşekkürlerini sunuyor.
Adil bey, beğendim. Benim kafamdan geçen de buna benzer birşeydi ama ben çizme özürlüyüm.
Ogulcan ,bende senin gibiyim.Atilla Beye yetişmek ne mümkün uçuyor mübarek.Tatanka'ya başladığı günden beri uyumadığına iddiaya varım.Ben kaydetmeye bile yetişemiyorum.Hanım benimle dalga geçiyor.Karavan bitti haydi tatile gidelim diyor. Hayırlısı .Bol şans .Bu arada arabanız ne marka?
Bir gün işime yarayacak inşaallah sizin çiziminiz.
Karavan maceranızı izliyorum. (Şimdilik atilla beyin peşindeyim. Koşturuyor mübarek insan. Biz de koşuyoruz. ;D )
zengezmen' Alıntı:Acaba?...
Cavid Hocam,aklından geçenleri okuyamam.Söylemek istediğin bir şeyler olduğu kesin.Söylerseniz rahatlarım.Saygılar.
carpediem69' Alıntı:Adil bey,
Otuma grubu ve yatak kısmının üüst taraflarına başüstü tabir edilebeilecek dolaplar düşünmüyormusunuz?
Faydalı olabilir
İzlediğim bütün karavanlarda olduğu gibi söylediklerinize aynen katılıyorum.Artı,dolapları suntalemden yaptırsamyaklaşık 22m2suntalem lazım.Bu da22x13=286kilysa ahşap panellerden yapmam durumunda 22x9=198kilo ve 88 kilobenim için çok önemli.ben 74 kiloyum?Parasal farkı 17x22=374 lira fazladan ödeme yapmam lazım.Selamlar.
Adil05' Alıntı:. Bu şekil kesin kararımızdır. Artık değişiklik yapmayacağız.
gezmen' Alıntı:Acaba?...
Cavid Sezen
Adil05' Alıntı:Buzdolabı ile gardolap yer değiştirse çözüm olur mu Saygılar.