Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,854

Etiketler

He ;D he ;D he ;D he ;D he ;D
Maket kaydedildi. Kamuoyunun bir üyesi kamulaştırılan resmi bilgisayarına indirdi. ;D Adil beye de teşekkürlerini sunuyor. :mad:

Adil bey, beğendim. Benim kafamdan geçen de buna benzer birşeydi ama ben çizme özürlüyüm.

Bir gün işime yarayacak inşaallah sizin çiziminiz. :D

Karavan maceranızı izliyorum. (Şimdilik atilla beyin peşindeyim. Koşturuyor mübarek insan. Biz de koşuyoruz. ;D )

güngör' Alıntı:
Adil beyin talebi olan fotograflar silinmiştir.
[/Teşekkür ediyorum.Sayende çevre kirliliğinden kurtulduk.Sıra geldi diğer gerekli araçların bulunup satın alınmasına.Benim işim insan yetiştirmek.Bu konuda oldukça iddialıyım.Gel gör ki karavan donatmak, başlı başına bir sanat.Bu konuda da ne kadar cahil olduğumu benim etrafımda dolanan pazarlamacılardan anlamış bulunuyorum.Tüm arkadaşların dikkatine :Beni bilgilerinizle donatın ki beni yolmasınlar.Uyanık bir tüketici olduğumu sanıyordum.Düşüncemden vaz geçtim.Tam yolunmaya hazır bir kaz gibiyim.Hepinize sevgiler.]

olguncandan' Alıntı:
He ;D he ;D he ;D he ;D he ;D
Maket kaydedildi. Kamuoyunun bir üyesi kamulaştırılan resmi bilgisayarına indirdi. ;D Adil beye de teşekkürlerini sunuyor. :mad:

Adil bey, beğendim. Benim kafamdan geçen de buna benzer birşeydi ama ben çizme özürlüyüm.
Ogulcan ,bende senin gibiyim.Atilla Beye yetişmek ne mümkün uçuyor mübarek.Tatanka'ya başladığı günden beri uyumadığına iddiaya varım.Ben kaydetmeye bile yetişemiyorum.Hanım benimle dalga geçiyor.Karavan bitti haydi tatile gidelim diyor. Hayırlısı .Bol şans .Bu arada arabanız ne marka?
Bir gün işime yarayacak inşaallah sizin çiziminiz. :D

Karavan maceranızı izliyorum. (Şimdilik atilla beyin peşindeyim. Koşturuyor mübarek insan. Biz de koşuyoruz. ;D )

Adil bey,
Otuma grubu ve yatak kısmının üüst taraflarına başüstü tabir edilebeilecek dolaplar düşünmüyormusunuz?
Faydalı olabilir

Bu planda ön taraf fazla ferah değil, ayrıca ölçülere baktığımda buzdolabı ve banyo tam tekerlek davlumbazlarına denk geliyor, buzdolap 35 cm kadar yükseğe alınır ( bu arada en az 7cm öne gelir ) fakat banyo içideki çıkıntıyı ne yapacaksınız.

Tespitlerinizin hepsi doğru.Duş tarafında problem yok.Yatak davlubaza sıfır oluyor.davlumbazın uzunluğu 90 cm 40cm sini komidin kaplıyor.Kalan 50 cm ise banyoda lavobanın altına.Geriye 110-50=60 cm klozete.Buna göre duş teknesi özel döküm olacak.Buz dolabı Atilla Beyin'de uyardığı gibi problem.Buzdolabı ile gardolap yer değiştirse çözüm olur mu Saygılar.

Dönüpte tekrar plana bakmadım ama, buz dolabın yeri fena görünmüyor, 30cm gibi yukarı kalkar, üzerindeki boşluğa bir 60-70 cmlik dolap sığar ( mutfak malzemesi için ) , altınada 30 cm lik bir sağır dolap sığabilir, poşeti naylon, terlik vs için.

carpediem69' Alıntı:
Adil bey,
Otuma grubu ve yatak kısmının üüst taraflarına başüstü tabir edilebeilecek dolaplar düşünmüyormusunuz?
Faydalı olabilir
İzlediğim bütün karavanlarda olduğu gibi söylediklerinize aynen katılıyorum.Artı,dolapları suntalemden yaptırsamyaklaşık 22m2suntalem lazım.Bu da22x13=286kilo_Oysa ahşap panellerden yapmam durumunda 22x9=198kilo ve 88 kilobenim için çok önemli.ben 74 kiloyum?Parasal farkı 17x22=374 lira fazladan ödeme yapmam lazım.Selamlar.

Cavid Hocamın dikkatli bakışlarına ve Oğulcan'ın albümüne.

SAM_4378.JPG

Ekli dosyalar

• Kendi Karavanını Yapanlar Ä°vego 15.6 Adil05_13526231511
    Kendi Karavanını Yapanlar İvego 15.6 Adil05_13526231511
    3.2 KB · Görüntüleme: 471

Adil hocam, Alıntıya cevap verirken yazılarına resimde gösterdiğim yerden başlarsan, senin yazdıklarınla alıntı birbirine karışmaz.

snap.jpg

Adil hocam ikinci baharın takibindeyiz dileriz en kısa zamanda yollarda görmek dileği ile maketler güzel olmuşda birde araç icinde deneme olanağınız olsa daha iyi olur kanısındayım müdayim abilerin dostların kesin kesin önerileri

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR