airboat
0 506 747 33 33
Maketli anlatım benim de hoşuma gitti
Başarılar dilerim.
Başarılar dilerim.
mabirsen' Alıntı:Hayırlı olsun. Maket olayı çok güzel. Bir öğretmen konuyu ancak bu kadar güzel anlatabilirdi. Selamlar.
Teşekkür ediyorum.Bu akşam son eleştirileride gözönüne aldıktan sonra maketimizin son şeklini yayınlayacağız.Yayınlayacağız diyorum ,her çizgide eşimle beraberiz.Bu karavan bundan sonra ki yaşamımızda ortak evimiz olacak.Yediyıl önce beraberce bir yaşam çizgisi belirlemiştik.Onun içinde karavan düşünce olarak bile yokken ,üç gencin böyle güzel sözleri içimize yer etti.Ve kendimizi sizin gibi doğa severlerin yanıbaşında buluverdik.Beraberce karavanlı günlerin hayaliyle, buluşmak üzere.Sevgiler Birgün bu iki gence rastlarsınız diye bir resim gönderiyorum.
Adil05' Alıntı:Eski sayfalardan bazı resimleri silmek istiyorum ama nereden silindiğini bulamadım. Yardımcı olur musunuz.
Adil05' Alıntı:Arkadaşlar acemilik zor iş. Eski sayfalardan bazı resimleri silmek istiyorum ama nereden silindiğini bulamadım. Yardımcı olur musunuz.
Adil05' Alıntı:Önerileriniz doğrultusunda karavanımızın en son şeklinin maketini hazırladık. Şimdi yüklüyoruz. Bu şekil kesin kararımızdır. Artık değişiklik yapmayacağız. Bütün arkadaşlara önerileri için teşekkür ediyoruz. Arabamızın dışına da düğün davatiyemizdeki "İKİNCİ BAHAR" amblemini yazdırmayı düşünüyoruz.