KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)
Adil05' Alıntı:
Turan Bey, bu karavan sevdasına kısa zamanda çok güzel yoğunlaştınız.Sizin karavanınızın en kısa zamanda ve en iyisi olacağına inanıyorum.Gerçekten sizden çok güzel enerjiler alıyorum.Sevgiler bizden.
Dileğiniz, duyduğumda en hoşuma giden dileklerden biri oldu son dönemde...Teşekkürler.
Araçda mobilya falan kararları içindeydiniz, bir şeyler kaçırmadım umarım. Ara ara işler öne çıkıyor, siteyi aksatabiliyorum. Ne durumdasınız, hedefe ne kadar yaklaştınız?
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)
bariscim' Alıntı:
Dileğiniz, duyduğumda en hoşuma giden dileklerden biri oldu son dönemde...Teşekkürler.
Araçda mobilya falan kararları içindeydiniz, bir şeyler kaçırmadım umarım. Ara ara işler öne çıkıyor, siteyi aksatabiliyorum. Ne durumdasınız, hedefe ne kaar yaklaştınız?
Tüm gerekli malzemeler alındı."vebosto" hariç.Yarın içinin sabitleme ağaçlarının yapıştırma işlerine devam edilecek.Şubat sonu veya engeç mart sonu bitmesi gerekiyor.Daha erkende olabilir.Selamlar.