Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 239,088
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ali Beyin affına sığınarak Beyaz saraydan bir kaç foto ve arabam için aldığım TV 19 inç.

Etiketler

Adil abi inan cok güldürdün. Akşam akşam.Bi insan kendisi ve hayatla ancak bu kadar barışık olur abi Allah tüm düşlerindeki yaşamı nasip etsin sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay...

TUGAY58' Alıntı:
Adil abi inan cok güldürdün. Akşam akşam.Bi insan kendisi ve hayatla ancak bu kadar barışık olur abi Allah tüm düşlerindeki yaşamı nasip etsin sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay...
l
Sende çok zeki ve sezeğensin.Mesaj özellikle sana idi.Çünkü sen televizyonun en son alınacak bir malzeme olduğunu,hatta "GERK YOK" anlamında düşündüğünüz içindi.Sevgiler bizden.

Adil bey tv hayırlı uğurlu olsun.

seyyah54' Alıntı:
Adil bey tv hayırlı uğurlu olsun.
Ahmet Bey teşekkür.Ayrıca Neta CMA 100 motorlu anten de aldım.Park halinde çalışıyor.Hareket halinde olanı almadım.Dar ve alçak yerlerden geçerken takılma ihtimali olduğu için tercih etmedim.Selamlar.

Adil05' Alıntı:
Ahmet Bey teşekkür.Ayrıca Neta CMA 100 motorlu anten de aldım.Park halinde çalışıyor.Hareket halinde olanı almadım.Dar ve alçak yerlerden geçerken takılma ihtimali olduğu için tercih etmedim.Selamlar.

Tevizyonlar,anten,Dcıver hayırlı olsun,Mutlu günlerde-ikinci bahar-kullanmanız dileği ile,
Ürün seçiminde yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Eşiniz hanımefendiye saygılarımı sunar,ailenize mutluluklar dilerim.

Hocam dönüş yolunda zaman ayırıp uğradığınız için teşekkür ederim. Malzemeler hayırlı olsun. Güzel gezilerde kullanmanızı dilerim. Selamlar.

mabirsen' Alıntı:
Hocam dönüş yolunda zaman ayırıp uğradığınız için teşekkür ederim. Malzemeler hayırlı olsun. Güzel gezilerde kullanmanızı dilerim. Selamlar.
Değerli Hocam, siz gençlerle bir arada olmak büyük şans.Bizlere yaşam enerjisi veriyorsunuz.Misafirperverliğinize teşekkürler,Eşinize Mustafaya ve Berat'a sevgiler bizden olsun.

Abi hayırlı olsun,ebatı iyiymiş televizyonun.

bariscim' Alıntı:
Güzel günlerde kullanın Adil Bey...
Alpaslan
Alpaslan Bey teşekkürler.En kısa zamanda sizlerin de olacağına inanıyor ve diliyorum.Sevgiler bizden.

Turan YUCEL' Alıntı:
Adil bey hayırlı olsun saglıktan kullanın.
Turan Bey, bu karavan sevdasına kısa zamanda çok güzel yoğunlaştınız.Sizin karavanınızın en kısa zamanda ve en iyisi olacağına inanıyorum.Gerçekten sizden çok güzel enerjiler alıyorum.Sevgiler bizden.