argonatlar
Dokunmayın özgürlüğüme
Güzel iş çıkmış güle güle kullanın
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tşk.ederim. Karavan yapımınızı başından sonuna izledim, çok özenle yapılmış, güle güle kullanın.Güzel iş çıkmış güle güle kullanın
Tşk.ederiz. siz de karavanınızı sağlık, mutlulukla kullanın.Güle güle kullanın, sağlıkla, mutlulukla..
Teşekkür ederim.Tşk.ederim. Karavan yapımınızı başından sonuna izledim, çok özenle yapılmış, güle güle kullanın.
Eğer iki tarafi da yanı hem ayak ucu hem baş ucu izolasyon + kontrplak kaplanirsa 180 cm gibi bir mesafe kalıyordu diye hatırlıyorum. Eğer ayak ucunu kaplama Yapmazsanız 6 cm kadar daha uzun oluyor. Atılan abi (atiladi) bir aracını öyle yapmıştı.Cok güzel olmuş Allah güle güle, kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Ileride bende 13m3 ducato düşünüyorum. arka yatak ebatlari hakkinda bilgi verirmisiniz maksimum boy ne kadar oluyor? Benim boy 191 oldugu icin biraz cekinceliyim o konuda
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çoktandır siteye girmiyorum. Fotoğraflar silinmiş, plan dahil yeniden yükleyeceğim,bana birkaç gün müsaadeGüle güle kullanın egean.tr . Neden fotoğrafları göremiyorum acaba silinmiş olabilir mi? Benim için çok önemli bir kaynak olacaktı. Bu gün aracımı aldım, kopya çekecektim
Çok teşekkürler ama zahmet etmeyin eski dosyalara gitmenin yolunu öğrettiler, tekrar güle güle kullanınÇoktandır siteye girmiyorum. Fotoğraflar silinmiş, plan dahil yeniden yükleyeceğim,bana birkaç gün müsaade
Çok teşekkürlerhttp://www.gezenbilir.com/f/index.php?topic=103012.0
yukarıdaki linkten resimlere ve yapılış hikayesine ulaşabilirsiniz.
Tşk.ederim bu linki nasıl buluyoruz? Açıklarsanız sevinirim..http://www.gezenbilir.com/f/index.php?topic=103012.0
yukarıdaki linkten resimlere ve yapılış hikayesine ulaşabilirsiniz.
Eski Forumdaki Fotoğraflara UlaşmakTşk.ederim bu linki nasıl buluyoruz? Açıklarsanız sevinirim..