Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 346,410
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

mayıstosböce' Alıntı:
Benim arma konusunda ısrarlı bir durumum var yazıyorum yazıyorum kimse ciddiye almıyor :smiley: gezenbilir logosu olsun ama herkesin kendine has da bir sembolu olsun görünce aa bu yusuf diyelim mesela,araçların hep aynı yerinde aynı büyüklükte olsa hepsi kare,yuvarlak,üçgen ne olursa artık o şeklin içinde olsa mesela bide böyle düşünün :mad: derim ben ) kimse yapmazsa ben yapacam...yusuf senin giden bir karavanın yandan baktığında üstüne objektif olsa mesela,bir karavanların hepsiin ismi olduğu düşünülürse ismin yanınada koyarız,rüzgarın ki zaten belli sayılır gibi ...
Bülent bey Size katılıyorum ekstra arma yerine forumda kullandığımız takma isimler daha sağlıklı olmazmı çünkü birbirimizi daha ziyade bu şekilde tanıyoruz,
O zaman şöyle yapalım araçların hep aynı noktasına Gezenbilir logosunu altınada forumda kullandığımız ismimizi yazalım.logonun boyu şekli ve nereye yapıştırılacağınıda burada netleştirip kararlaştıralım bilmiyorum belki forum yöneticileri moderatörler bu konuda bize yardımcı olurlar belki önceden çokca tartışılıp kararlaştırılmıştır nasıl olacağı bilen arkadaşların paylaşımını bekliyoruz.

Etiketler

Sayın mayıstosböceği örnek bir çalışma.

mayıs.jpg

çok güzel ama gezenbilirin logosuda gerekli

Ya sabahın 730 unda güldürdünüz içerdende hanım ne oldu diye soruyor :smiley: sağolun tatar bey nemim fikrim mayıstosböce ni sembolize etmek prensipte cin ali gibi ama daha moderni bunun için örnek bir kaç logo bulup dneyeceğim orta okulda 3 sene resimden kaldığım düşünülürse anca onu yapabilirim..ilginize teşekkürler

Arkadaşlar,

GEZENBİLİR logo / sticker ilgili link:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31188.0

Sayın yaybek için deneme.

deneme.jpg

Özdal bey sadece bir denemeydi. özür dilerim.

Bu yazı, logo ve desenlerin araç üzerine yapılması için izin almak vergi vermek gerekirmi acaba. 1995 yılında şirketin aracının arka camına şirket logosunu ve küçük harflerle ünvan ve telefonlarını yapıştırdığımızda gerek trafik polisinden gerekse belediye zabıtasından tepkiler almıştık. Belediyeye ilan reklam vergisi yatırdığımı hatırlıyorumda polisle ne yaptık hatırlamıyorum. Yavaş yavaş polisinde zihniyeti değişmekle birlikte bu tür araç üzerindeki değişiklikler polis için ceza yazmaya bahane oluyor. Konuyu bilen arkadaşların görüşlerini bekliyoruz...
Ahmet Arı

tatar' Alıntı:
Özdal bey sadece bir denemeydi. özür dilerim.

Sayın Tatar,
özür dilenecek bir durum yok, ben sadece gezenbilir stickerinin nereden temin edilebileceği konusunda yardımcı olmak için o linki koymuştum.

Özdal bey sizin arabanızda çokca logo görmüştüm onlar yasal olarak ruhsata işlimiydi yoksa kimse karışmıyormuydu bu konuda net bilgisi olan abiler yardımcı olursa seviniriz.

http://www.anakamp.org/mycamper/ adresinde gördüğünüz camperimin üzerindeki hiç bir sticker (aracın yanındaki bant dahil) ruhsata işli değildi. Kulüp logosunun, web adresinin işletilmesi gerekiyor mu bunu da bilmiyorum açıkcası. Ama ben yıllarca araç muayenesine bu şekilde girdim, ne muayenede, ne de yolda polis birşey dedi.

araç üzerindeki ticari logolar mutlaka ruhsata işletip belediyeye reklam parası veriliyor, bizim araç muayenesi gelene kadar 2 sene üzerinde giydirme reklamı ile dolaştı hiçbir polis memuru ruhsata işlimi diye sormadı. şimdiki muayene de cam filmleri hafif kusur olarak geçiyor, logo için birşey diyemem. ama trafikte polis pek ilgilenmiyor. ticari olmayan logoları kimsenin takacağını zannetmiyorum, araç sürüşünü ve görüşünü engellemediği müddetce.

Yusuf kardeş sana birşey söyleyeyimmi.... avatar daki sobayı ben motokaravanın içine yerleştirmeyi düşünüyorum....
belki çılgınlık ama, o soba iki üç çalı çırpı ile harikalar yaratıyor, tehlikesiz bir biçimde aracın içine nasıl yerleştiririz diye düşünmeden edemiyorum. hele kışın arabanın içinde harika olur. çıtır çıtır yanarken biryandan çayın demlenir bir yandan ısınırsın

buralpdi' Alıntı:
Yusuf kardeş sana birşey söyleyeyimmi.... avatar daki sobayı ben motokaravanın içine yerleştirmeyi düşünüyorum....
belki çılgınlık ama, o soba iki üç çalı çırpı ile harikalar yaratıyor, tehlikesiz bir biçimde aracın içine nasıl yerleştiririz diye düşünmeden edemiyorum. hele kışın arabanın içinde harika olur. çıtır çıtır yanarken biryandan çayın demlenir bir yandan ısınırsın
Levent abi güldürdün bizi eşim sakın ha dedi arabanın her tarafı tahta, belli olmaz senin işin ciddiye alrsın ;)

Yusuf Bey merhaba
aklıma bir şey takıldı, sen aracın içini komple ahşapla kapladın ve bitişik tüm ahşapları birbirine bağladın sanıyorum.
iki çapraz tekerin üstte diğer iki çapraz tekerin altta kaldığı (ki arazide benzeri durumla çok karşılaşıyor) durumda özellikle senin araç gibi büyük araçlarda oluşacak esnemede esneme payını düşündünmü? gerek varmı?
Bu soruyu tecrübeli arkadaşlar da yanıtlayabilirlerse memnun oluruz.
Bu hafta sonuna bitecek gibi duruyormu? merakla bekliyorum.
Kolaylıklar diliyorum...
Ahmet Arı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR