Yusuf..
Zirve
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
O zaman şöyle yapalım araçların hep aynı noktasına Gezenbilir logosunu altınada forumda kullandığımız ismimizi yazalım.logonun boyu şekli ve nereye yapıştırılacağınıda burada netleştirip kararlaştıralım bilmiyorum belki forum yöneticileri moderatörler bu konuda bize yardımcı olurlar belki önceden çokca tartışılıp kararlaştırılmıştır nasıl olacağı bilen arkadaşların paylaşımını bekliyoruz.
Bülent bey Size katılıyorum ekstra arma yerine forumda kullandığımız takma isimler daha sağlıklı olmazmı çünkü birbirimizi daha ziyade bu şekilde tanıyoruz,mayıstosböce' Alıntı:Benim arma konusunda ısrarlı bir durumum var yazıyorum yazıyorum kimse ciddiye almıyor gezenbilir logosu olsun ama herkesin kendine has da bir sembolu olsun görünce aa bu yusuf diyelim mesela,araçların hep aynı yerinde aynı büyüklükte olsa hepsi kare,yuvarlak,üçgen ne olursa artık o şeklin içinde olsa mesela bide böyle düşünün derim ben ) kimse yapmazsa ben yapacam...yusuf senin giden bir karavanın yandan baktığında üstüne objektif olsa mesela,bir karavanların hepsiin ismi olduğu düşünülürse ismin yanınada koyarız,rüzgarın ki zaten belli sayılır gibi ...
O zaman şöyle yapalım araçların hep aynı noktasına Gezenbilir logosunu altınada forumda kullandığımız ismimizi yazalım.logonun boyu şekli ve nereye yapıştırılacağınıda burada netleştirip kararlaştıralım bilmiyorum belki forum yöneticileri moderatörler bu konuda bize yardımcı olurlar belki önceden çokca tartışılıp kararlaştırılmıştır nasıl olacağı bilen arkadaşların paylaşımını bekliyoruz.