Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
abolgi' Alıntı:
Hikmet, Rıfat abi belli etmeden uzun bir yolculuğa hazırlanıyor gibi ne dersin? senin karavanında artık ucu göründü birde bana bulalım artık. Alabalıklar Rıfat abimden, gerisini biz hallederiz. Rıfat abi adına çok sevindim. umarım istediğin verimi alırsında sorunsuz geziler yaparsın.
Ahmet,bir ay içerisinde bazı sorunları hal yoluna koyarsak,artık çıkmak istiyorum.nereye gideceğimide bilmiyorum<yolda >olayım yeter.Herhalde uzun bir süre Ankaraya dönmem.
Selamlar.
Abi panel ve aküye sevindim dilerim sorunsuz neticelenir bu arada ufak ufak karavanın adını düşünmeye başlarsın sanırım takipdeyiz saygılarımızla. Tunay & Tugay Demiral
TUGAY58' Alıntı:
Abi panel ve aküye sevindim dilerim sorunsuz neticelenir bu arada ufak ufak karavanın adını düşünmeye başlarsın sanırım takipdeyiz saygılarımızla. Tunay & Tugay Demiral
Tunay-Tugay Demiral teşekkür ederim.Enerji sisteminin tamamlanması biraz sarkacak gibi(regülatörün temini-satıcı kaynaklı)sağlık olsun .
Karavana bir isim
Altyapı çalışmasına devam.
Tavandan delik açıp solar kablo tesisatı çekerken Nihat hocam aradı "hazır tesisat çekiyorken karavanın çatısına 2*1.5mm
kablo çek ileride lazım olabilir" dedi.Bende büyük sözü dinledim tabi.
rtulun' Alıntı:
Altyapı çalışmasına devam.
Tavandan delik açıp solar kablo tesisatı çekerken Nihat hocam aradı "hazır tesisat çekiyorken karavanın çatısına 2*1.5mm
kablo çek ileride lazım olabilir" dedi.Bende büyük sözü dinledim tabi.
Teşekkürler.Nihat abi fazla ayrıntı vermedi ama aracın çatısına çekilmiş kablo gibi malın olsun
ileride hareketli anten sistemi olabilir
güneş panellerinin hareketli sistemi olabilir.
Aydınlatma olabilir.vs.vs.