Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gozdemed Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 149
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,581
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)

Kapakların cilasınıda zaman içinde halledeceğiz.

12062010304.jpg

12062010305.jpg

12062010306.jpg

12062010307.jpg

Etiketler

daha eksik çok ama zamanla hepsi çözülür ;)

atık su deposuda bayağı güzel ve sağlam oldu.

12062010313.jpg

12062010314.jpg

12062010315.jpg

12062010316.jpg

Bence oldukça derli toplu gözüküyor.
Zamanla eksikleri giderirsiniz nasıl olsa.
Selamlar,

Ömer abi gerçekten çok güzel bir çalışma oldu eksiklerimiz ve hatalarımı oldu ama olsun bunu biz yaptık deyip istediğimiz kadar hava atarız artık ;D yarın sabah yola çıkıyorum 13 günlük bir karadeniz turu iş için yoksa o eksikleri hallederdik bu aralarda artık dönüşe kısmet ise.

Ömer bey karavanınızı güle güle kullanın, çok güzel olmuş, eksikler bitmez acele etmeden yavaş yavaş tamamlarsınız,
Yusuf ellerine sağlık, bir işi bitirmenin daha zevki ve gururunu taşıyorsundur, daha nice işlere inşaallah,

Ömer Bey, yeni iç düzene sahip bu aracınızda, artık sona geldiniz; iyi gezilerde kullanmanız dileğiyle...

Yusuf Usta da, ikinci mesleğine de sahip oldu bu arada; bravo kendisine!...

Cavid Sezen

arkadaşlar arabam 3. defa muayeneye gittikten sonra projesi ile birlikte onaylandı.Tipi motorlu karavan olarak değişti.Buğün de muameleciye verip ruhsatını değiştireceğim.Bu arada beni destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim Tabii en başta Yusuf kardeşimin desteğini ve yardımlarını unutamam.Ona sizlerin huzurunda bir kere daha teşekkür ederim.Karavan çalışması yapan arkadaşlara da kolaylıklar dilerim.Hiç bir zorluğu yok.Arabam ilk muayenede teknik olarak geçti.TSE nin hazırladığı belge deki yanlışlık yüzünden ikincidefa tekrar imza eksikliğinden döndü üçüncüde yanlışlıklar düzeltilip projeden de onaylandı ve işlem bitti.Unutmadan proje hazırlayan Cevdet beye de ayrıca teşekkür ederim.

hayırlı olsun, güle güle kullanın :smiley:

Hayırlı olsun. Mutlu gezilerde kullanın.

Ömer abi hayırlı olsun güle güle kullanın,çok ferah hoş bir çalışma oldu dünkü ocak montajını yaparken invertörden aldığımız elektrikle hiç sıkıntı yaşamadık hem matkap hem dekupaj testere hem avuç içi testere ve üstüne birde 1400 watt elektrikli süpürgenin sorunsuz çalışması invertöründe ne kadar başarılı olduğunu gördüm,
Abi asıl ben size teşekkür ederim hem yeni bir heyecanı bana yaşattığınız sonunda gurur cabası hemde benim arabadaki eksiklikleri tamamladığınız için.
Daha ufak tefek eksiklikler var ama onlarıda en kısa zamanda hallederiz şimdilik hoşcakalın.

Ömerbey hayırlı olsun güzel geziler dilerim

Yaşar ve cengiz beyler iyi dilek mesajlarınıza teşekkür ederim .Tüm karavancılara kazasız geziler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR