Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zaloğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 586
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 106,822

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Nihat bey,

Reimo karavanını kendi yapanlara, kaplama için aşağıda resimlerini koyduğum sistemi tavsiye ediyor.
Bence oldukça şık ve gerektiğinde kaplamaların bozulmadan sökülmeside kolay. Ne dersiniz ?

NOT: H-Profil yerine 2 adet zıt konumlu U-Profilde kullanilabilir.

DÜZELTME: 2. Resimdeki L-Profil degil U-Profil (Aliminyum) ! Af ola :-\

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

kaplama§profil.jpg

tavankaplama.jpg

duvarkaplama.jpg

Mesut bey açıklamalı görselleriniz ve göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim.
Bazı yerlere çok rahatlıkla uygulardım.Hatam resimleri yaptıktan sonra iletiyorum.
Bu hatamdan hemen vazgececeğim.Bugüne kadar yaptıklarımı hemen yükleyeceğim,ve yapacaklarımı bir gün önceden yazacağım.

Nihat bey,

Tavanı daha bitirmediyseniz suni deri ile şimdiden kaplamanız daha kolay olabilir.
Ayrıca neme dayanıklı esnek suni kumaş deriyi açıkta kalan diğer yerler içinde kullanabilirsiniz.

[attachment=1]
Belki uygunu buradan temin edilebilir.
http://www.kumasci.com/shop/default.asp?rsm=urun_detay&urun=163&kategori=111600000000

Not. Şanslısınız atölyeniz oldukca geniş. Herkese kısmet değil. Kıymetini bildiğinizden eminim.
Ayrıca izolasyonunuzda güzel gözüküyor.

suniderikaplama.jpg

Buyük parçalarla uğraşmak işin en sıkıcı tarafı olsada yerine montajlandımı, görüntüyü aniden değiştirip işinin hızlı ilerlemesine faydası oluyor, kolay gelsin....

atiladi' Alıntı:
Buyük parçalarla uğraşmak işin en sıkıcı tarafı olsada yerine montajlandımı, görüntüyü aniden değiştirip işinin hızlı ilerlemesine faydası oluyor, kolay gelsin....

Atilla bey Tesbitleriniz çok doğru .
Yorucu ve sıkıcı tarafını bugün Yanıma gelen Rıfatla beraber azaltık. İki kişi de olunca çok zevkli çalışılıyor.
Rıfata ayrıcana teşekkür ediyorum .
Sağlıkla ve mutlu kalın.

Photo-0010.jpg

Photo-0014.jpg

Photo-0015.jpg

Photo-0016.jpg

Photo-0011.jpg

Kaplamalar güzel görünüyor. İkinizinde ellerine sağlık. İş ortaya çıkmaya başladı maşallah.

Nihat abi ellerinize sağlık birşeyler çıkmaya başlamış bundan sonrası daha keyif verir artık.

Ben karavanımın bu halini görünce işi kurtardım demiştim sonrası daha keyifli olmuştu.

IMG_8428.jpg

dayanışma adına güzel kareler,
dostların ziyaretleri insanın içine moral depoluyor, işin stresini kolay atıyor insan, kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri