Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zaloğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 586
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,482
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Tavana Güneş panel yerlerinin hazırlığı yapıldı.

Photo-0004.jpg

Photo-0005.jpg

Photo-0006.jpg

Etiketler

Nihat ağabey kolay gelsin.karavanın çok güzel olacak inşallah. ağırdan ve sağlam gidiyorsun.ayrıca arabayı yaptırdığın yer evimin biraz altında kalıyor.

Kolay gelsin, paneli tavana bağlamak için kayak port bagaj barlarımı kullandınız, resimden tam seçilemiyor, bar borularını bağlayan ayaklar plastikmi yoksa saç olanındanmı....

atiladi' Alıntı:
Kolay gelsin, paneli tavana bağlamak için kayak port bagaj barlarımı kullandınız, resimden tam seçilemiyor, bar borularını bağlayan ayaklar plastikmi yoksa saç olanındanmı....

Atilla bey teşekkür ederim.
OTS firmasında yaptırdım.Evet port bagaj barlarından ,Ayaklar sac,tavana basan yerinde lastik conta üzerinde sac ayaklar var.
Ayakların içinden çektirme yöntemi ile monte ettiler.
Sağlıkla mutlu kalın.

Kolay gelsin Nihat bey. Güzel olacak,iyi gidiyorsunuz.
Bugün Hikmetin oraya sanayiye uğrayacağım o cıvarlardamısınız yada karavanla uğraşıyor olursanız sizede bir merhaba demek isterim müsait olursanız eğer.
Telefon numaranızı özelden yazabilirmisiniz yada buradan ?

Evet, straforu yapıştırıp üzerine FOREX onun üzerinede dekoratif neyi düşünüyorsanız onu monteliyorsunuz.

Nihat bey selamlar yanıt için teşekkürler aynı ürünü bende kullandım. :smiley: fotoğraflarını paylaşacağım daha sonra.kolay gelsin.

Nihat bey kolay gelsin...

Yalıtım malzemesi olarak, gördüğüm kadarıyla hem ODE-R FLEX hemde Sraforu beraber kullanmışsınız.
Bir tek R FLEX olan malzeme yetmezmiydi? Selamlar...

Ayrıca İzocamın da aynı "Kapalı gözenekli ,Polietilen" yalıtım malzemesi var. Herhalde sizin kullandığınız ile aynı malzeme olması gerek.
http://www.yapikatalogu.com/Urunler/polietilen-levha-113357.html

erdenbay' Alıntı:
Nihat bey kolay gelsin...

Yalıtım malzemesi olarak, gördüğüm kadarıyla hem ODE-R FLEX hemde Sraforu beraber kullanmışsınız.
Bir tek R FLEX olan malzeme yetmezmiydi? Selamlar...

Ayrıca İzocamın da aynı "Kapalı gözenekli ,Polietilen" yalıtım malzemesi var. Herhalde sizin kullandığınız ile aynı malzeme olması gerek.
http://www.yapikatalogu.com/Urunler/polietilen-levha-113357.html
Erden bey Teşekkür ederim.
Sacın üzerine flex derbiyle yapıştırarak mükemmel oluyor.Seviyeye getirme ve aralarına köpük sıkarak straforu kullanmamda ikinci bir yalıtım olduğu kanısındayım.Biraz abartık herhalde.
Yalnız flex de rahatlıkla olabilir.Sağlıkla kalın,selamlar.

zaloğlu' Alıntı:
Erden bey Teşekkür ederim.
Sacın üzerine flex derbiyle yapıştırarak mükemmel oluyor.Seviyeye getirme ve aralarına köpük sıkarak straforu kullanmamda ikinci bir yalıtım olduğu kanısındayım.Biraz abartık herhalde.
Yalnız flex de rahatlıkla olabilir.Sağlıkla kalın,selamlar.

Resimleride hazırdı.

Photo-0014.jpg

Photo-0015.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,848
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

SON KONULAR

Geri