Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zaloğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 586
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,483
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

yaybek' Alıntı:
Bizim çalışma fotolarından ;D ziyaretimize gelen abilere karavan yapım sırasında ikramımız olan çayın yanında gelirken eli boş gelmeyen abilerin getirdiği ;D pastalar tatlılar ;)
Müsaade edersen sana içimden geldiği gibi YUSUF diyeceğim.
Boynuz kulağı geçermiş derler .Sizlerin günlerce tartıştığı konuları bize uygulamak düşüyor.
Bana pasta börekle gelene ben semaver demlerim. :( :( :( :(
Sağlıkla kal.

Etiketler

Onuda yaptık Nihat abi ;D Ahmet abinin içtiği çay ne kadar semever kardajda olmasada semaverde demlendi Ahmet abi şahit ;D
Ayrıca Ertuğrul abi ve arkadaşınada yine semaverde demlediğimiz çaydan ikram ettik aslında daha çok semaver çayı demledik ama fotolara yansıyan bu kadar. ;D

23052009450.jpg

23052009444.jpg

nihat abim,
sanayide çıraklık yaptığımız dönemleri hatırladım.sabah işbaşı yapınca, ustabaşı şöyle bir dolaşır görev tanzim ederdi.bu arada bazı çırakların eli yüzü kapkara olurdu görünen dişler ve gözler olurdu.usta şaşırırdı <bu hale kendinizi hangi arada getirdiniz> derdi.
-abi sen hangi arada bu hale geldin. ;) :D ;D

Nihat Bey
Yeni karavanınız hayırlı olsun.Çalışmalarınızı öğrenme adına takip ediyorum.
Saygılarımla
Ercan

Nihat hocam sen çok yorulmuşa benziyorsun.bence biraz ara ver de şöyle toplanıp hep beraber güzel bir kış kampı yapalım.sonrasında havalar ısınınca ben pastayı böreği alır gelirim yanına ;)

rtulun' Alıntı:
nihat abim,
sanayide çıraklık yaptığımız dönemleri hatırladım.sabah işbaşı yapınca, ustabaşı şöyle bir dolaşır görev tanzim ederdi.bu arada bazı çırakların eli yüzü kapkara olurdu görünen dişler ve gözler olurdu.usta şaşırırdı <bu hale kendinizi hangi arada getirdiniz> derdi.
-abi sen hangi arada bu hale geldin. ;) :D ;D

Gölbaşı tanışma toplantımızdan önce 7-8 gün çok sıkı çalıştım.Şimdi kaytarıyorum.

raptor' Alıntı:
Nihat hocam sen çok yorulmuşa benziyorsun.bence biraz ara ver de şöyle toplanıp hep beraber güzel bir kış kampı yapalım.sonrasında havalar ısınınca ben pastayı böreği alır gelirim yanına ;)

Ben kış kampına varım.
Tüm arkadaşlar olarakta İstanbul,Ege Bolu Abant olabilir 'mi??

zaloğlu' Alıntı:
Ben kış kampına varım.
Tüm arkadaşlar olarakta İstanbul,Ege Bolu Abant olabilir 'mi??

Niihat bey kolay gelsin iyi ve sağlam gidiyor imalat.
Yani arkadaşlar kış kampı diye diye bana ısıtıcı taktıracaksınız ama.... Duygusal açıdan müsait değiliz. Elektrik olan bir yer olursa neden olmasın. Hikmet en son gittiğin yerde elektrik vardı değilmi ? Çamkorumuydu ?

centilmen' Alıntı:
Yani arkadaşlar kış kampı diye diye bana ısıtıcı taktıracaksınız ama.... Duygusal açıdan müsait değiliz. Elektrik olan bir yer olursa neden olmasın. Hikmet en son gittiğin yerde elektrik vardı değilmi ? Çamkorumuydu ?
Çamkoru 'da yıllarca izcilik kamplarında bulundum.Süper bir yer.
Hikmet'te son keşfini yapmış bencede çok hoş olur.
Haydi arkadaşlar olgun laştıralım ??

centilmen' Alıntı:

Ümit ağabey çamkoru da elektirik var küçük bir ısıtıcı ile sorun halledilebilir.zaten oraya gitmemdeki sebeb öncü bir araştırma yapmakktı birazda ;) aslında benim elektiriğe ihtiyacım yok çok şükür koçlar gibi ebesbacher im var ;D.sizler için vurdum kendimi dağlara elektirik aradım.şaka bir yana gittiğim yer kış için iyi bence.güvenli, elektirik var.az kişide olsak yapalım bir organizasyon.

Nihat bey ,kolay gelsin diyor ugraşınızı takdir ediyorum. Bende kendi karavanımı yaptığım için sizi daha iyi anlıyorum. Önerilerim: Daha sonra koyacağın eşya,araçların yerlerini tesbit edip bağlantı aparatlarını şimdiden koyman gerekir.straforları mutlaka saca yapıştırıp kenerlarını köpükle doldurursan hem izalasyonu iyi olur hemde sıkışarak sağlamlaşır. straforun üzerine reklamcıların kullandığı FOREX kullanırsan yan duvar bütün olur ,parça görüntü olmaz, ucuz olur.Güneş paneli,TV anteni ve diğer kaloları koyman gerekir diye düşünüyorum.

celal yalçın' Alıntı:
Nihat bey ,kolay gelsin diyor ugraşınızı takdir ediyorum. Bende kendi karavanımı yaptığım için sizi daha iyi anlıyorum. Önerilerim: Daha sonra koyacağın eşya,araçların yerlerini tesbit edip bağlantı aparatlarını şimdiden koyman gerekir.straforları mutlaka saca yapıştırıp kenerlarını köpükle doldurursan hem izalasyonu iyi olur hemde sıkışarak sağlamlaşır. straforun üzerine reklamcıların kullandığı FOREX kullanırsan yan duvar bütün olur ,parça görüntü olmaz, ucuz olur.Güneş paneli,TV anteni ve diğer kaloları koyman gerekir diye düşünüyorum.

Celal bey çok teşekkür ederim.Öncelikle karavanınz hayırlı olsun,sağlıkla ve mutlulukla kullanmanız dileğimdir.
Uyarılarınızın çoğunu yaptım diğerlerinide aynı söylediğiniz gibi uygulayacağım.
Forex 'in üzerinemi kayın veya egzotik marinayı son kat olarak döşeyeceğim?
Sağlıklı kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR