Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu
Nihat ağabey kolay gelsin.karavanın çok güzel olacak inşallah. ağırdan ve sağlam gidiyorsun.ayrıca arabayı yaptırdığın yer evimin biraz altında kalıyor.
Kolay gelsin, paneli tavana bağlamak için kayak port bagaj barlarımı kullandınız, resimden tam seçilemiyor, bar borularını bağlayan ayaklar plastikmi yoksa saç olanındanmı....
atiladi' Alıntı:
Kolay gelsin, paneli tavana bağlamak için kayak port bagaj barlarımı kullandınız, resimden tam seçilemiyor, bar borularını bağlayan ayaklar plastikmi yoksa saç olanındanmı....
Atilla bey teşekkür ederim.
OTS firmasında yaptırdım.Evet port bagaj barlarından ,Ayaklar sac,tavana basan yerinde lastik conta üzerinde sac ayaklar var.
Ayakların içinden çektirme yöntemi ile monte ettiler.
Sağlıkla mutlu kalın.
Kolay gelsin Nihat bey. Güzel olacak,iyi gidiyorsunuz.
Bugün Hikmetin oraya sanayiye uğrayacağım o cıvarlardamısınız yada karavanla uğraşıyor olursanız sizede bir merhaba demek isterim müsait olursanız eğer.
Telefon numaranızı özelden yazabilirmisiniz yada buradan ?
Erden bey Teşekkür ederim.
Sacın üzerine flex derbiyle yapıştırarak mükemmel oluyor.Seviyeye getirme ve aralarına köpük sıkarak straforu kullanmamda ikinci bir yalıtım olduğu kanısındayım.Biraz abartık herhalde.
Yalnız flex de rahatlıkla olabilir.Sağlıkla kalın,selamlar.
zaloğlu' Alıntı:
Erden bey Teşekkür ederim.
Sacın üzerine flex derbiyle yapıştırarak mükemmel oluyor.Seviyeye getirme ve aralarına köpük sıkarak straforu kullanmamda ikinci bir yalıtım olduğu kanısındayım.Biraz abartık herhalde.
Yalnız flex de rahatlıkla olabilir.Sağlıkla kalın,selamlar.