Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu
Nihat abi çok hızlısın,iyi günlerde kullan.
Tenteni en az 25 cm öne almanı öneririm,özellikle tente açıkken yağışlı havalarda kapıyı açtığında içeri sepken
girmesini engellemiş olursun. Selamlar.
Zaloğlu arkadaşıma,Modelini kendisinin ürettiği; Atıksu deposunun son provasını birlikde yaptık.Yorulan o oldu.Gözlemci ben.
İzninizle dostum ürün sizin,üretim bizim.
Görselleri ekde.
Selamlar.
airboat' Alıntı:
Zaloğlu arkadaşıma,Modelini kendisinin ürettiği; Atıksu deposunun son provasını birlikde yaptık.Yorulan o oldu.Gözlemci ben.
İzninizle dostum ürün sizin,üretim bizim.
Görselleri ekde.
Selamlar.
güngör' Alıntı:
Nihat abi çok hızlısın,iyi günlerde kullan.
Tenteni en az 25 cm öne almanı öneririm,özellikle tente açıkken yağışlı havalarda kapıyı açtığında içeri sepken
girmesini engellemiş olursun. Selamlar.
Levent bey öneriniz için çok teşekkür ederim.Çok haklısınız.Öne doğru çıkıntılı olmasını istemedim,görüntü açısından,fakat çözmem lazım.Sağlıklı ve mutlu geziler dilerim.Sitemde yanlışlıkla çift ve açılmayan resimler var düzeltirseniz sevinirim.(sayfa 28-29)
İmalat süreciniz ders notu gibi olmuş. Başlığın ilk sayfasından itibaren bir kaç kez okuyup fotoğraflarınızı inceledim ve notlarımı aldım. Tebrik ediyorum, gurur duymalısınız harika bir iş çıkartmışsınız. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız ve bilgi seviyemizi arttırdığınız için. Güle güle kullanın, sağlıkla..
endurado' Alıntı:
İmalat süreciniz ders notu gibi olmuş. Başlığın ilk sayfasından itibaren bir kaç kez okuyup fotoğraflarınızı inceledim ve notlarımı aldım. Tebrik ediyorum, gurur duymalısınız harika bir iş çıkartmışsınız. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız ve bilgi seviyemizi arttırdığınız için. Güle güle kullanın, sağlıkla..
Adnan bey güzel duygularınız için çok teşekkür ederim.Bende çok faydalandım arkadaşlardan.Sitemizin güzelliğide bu.
Açılmayan fotoğraflarımı tekrar yüklüyorum.
Sayfam düzelmiş teşekkür ederim Levent bey.
Panel şarzı dolabın içine alındı.
Aküler ve sigortalar oturma gurubunun içine alındı.
Temiz su bağlantılarına başlandı, hidroforun yeri tespit edildi.
Rıfata ayrıcana çok teşekkür ederim çok yardımı oldu.
Hep imdadıma yetişen oldu ,sağol Rıfat.