Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu
Selamlar, ben Nihat Beyle İnbükü'nde tanıştım. İnbükü'ne çadırcı olarak gitmiştim. Kendisinin bizzat yaptığı karavanı orada görmüştüm. Daha sonra bu forumdan bunu nasıl adım adım gerçekleştirdiğini takip ettim. Ellerine sağlık Nihat kardeşim. Eksik kalan kısımları da tamamlarsın inşallah, takipçin olacağım. Şu anda nerelerdesin merak ediyorum. Ben de en kısa zamanda bir çekme karavan almak veya yaptırmak istiyorum. Bu konudaki bilgileri takip ediyorum. İzmirden geçersen muhakkak haberimiz olsun. Selamlar. Doğu.
Selamlar, ben Nihat Beyle İnbükü'nde tanıştım. İnbükü'ne çadırcı olarak gitmiştim. Kendisinin bizzat yaptığı karavanı orada görmüştüm. Daha sonra bu forumdan bunu nasıl adım adım gerçekleştirdiğini takip ettim. Ellerine sağlık Nihat kardeşim. Eksik kalan kısımları da tamamlarsın inşallah, takipçin olacağım. Şu anda nerelerdesin merak ediyorum. Ben de en kısa zamanda bir çekme karavan almak veya yaptırmak istiyorum. Bu konudaki bilgileri takip ediyorum. İzmirden geçersen muhakkak haberimiz olsun. Selamlar. Doğu.
Doğu gezginciliğin ,doğa severliğin en güzel yanı senin gibi güzel insanlarla tanışmak olması.
Ankaradayım,İzmire gelirsem uğrayacağım.Sitemiz sana çok güzel şeyler sunacaktır,karavan için elimizden gelen yardımı yaparız .Eşine selamlar,görüşmek üzere sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Hayırlısı ile 2. yarı başladı.
Araç altına biri 70lt. diğeri30lt 2mm. kalınlığında paslanmazdan temiz su deposu siparişi verildi.700yt.
Tavan üstüna güneş panelleri için 2 boy paslanmaz parlak profil alındı.180yt.
Levent ustamın gölgeliğinden sipariş edildi.400yt.
zaloğlu' Alıntı:
Hayırlısı ile 2. yarı başladı.
Araç altına biri 70lt. diğeri30lt 2mm. kalınlığında paslanmazdan temiz su deposu siparişi verildi.700yt.
Tavan üstüna güneş panelleri için 2 boy paslanmaz parlak profil alındı.180yt.
Levent ustamın gölgeliğinden sipariş edildi.400yt.
İzin verirsen dostluğun samimiyeti olarak Levent diyeceğim.
Akşam eve yorgun gelince bu samimi duyguları okumak için sabırsızlanıyorum.
Teşekkür ederim.