Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu
centilmen' Alıntı:
Oooo Nihat hocam bayağı ilerlemişsin görmeyeli. İşçilikte gayet güzel görünüyor ellerine sağlık. Yaza yetişecek sanırım. Tüv işide bitmiş anladığım kadarı ile hayırlı uğurlu olsun.
Karavan olarak tescillendimi artık. Muayene zamanı yıllıkmı yoksa bendeki gibi 2 yıllıkmı oldu ?
Nihat abi maşallah sessiz sessiz kabasını bitirmişsiniz ellerinize sağlık güzel görünüyor,bu arada duş teknesi bence çok yüksek özel bir sebebi yoksa alt bazasını sökmenizi öneririm zaten dar olan mekanda birde tavan alçak oldumu iyice basık olacak kolay gelsin.
YUsuf çok sağol teşekkür ederim.Duş teknesi seyyar duruyordu.Sadece yatak kısmını bitirdim.Bazayı sökeceğim,mümkün oldugunca alçak monte edeceğim.En kısa zamanda seninde olur inşallah
Nihat bey aynı tarz araçlara sahip olduğumuz için sizi ilgiyle takip ediyorum.
Bazı merak ettiklerimi size sormak istiyorum; koridor arası kaç cm. olacak? banyo ve tezgah derinliğini kaç cm. ayarladınız? yatak boyutları kaç cm? pencere açmayacak mısınız?
Sorularımla umarım sizi sıkmamışımdır,kolay gelsin
drares' Alıntı:
Nihat bey aynı tarz araçlara sahip olduğumuz için sizi ilgiyle takip ediyorum.
Bazı merak ettiklerimi size sormak istiyorum; koridor arası kaç cm. olacak? banyo ve tezgah derinliğini kaç cm. ayarladınız? yatak boyutları kaç cm? pencere açmayacak mısınız?
Sorularımla umarım sizi sıkmamışımdır,kolay gelsin
Haşmet bey merhabalar
Yatağın arka kapı tarafı 1.84 Kayar kapı tarafı 1.82*1.20(Geçen yıl bu yatakta yattım,bana göre 1.10 da rahatlıkla olur.)
Banyo: 70*70
Tezgah: 1.10*54 olacak şu anki geçiçi deneme için.
Kooridor: 55 veya 60 olmalı?
Pencere: Kayar kapıya ve karşısına orjinal cam sürgülü açmayı düşünüyorum.Yatak tarafına açmıyacağım. Banyoya havalandırma koyacağım.
Her şey gönlünüzce olsun.Cevalandırabildiysem ne mutlu. : : :
Böyle el emeği, göz nuru, ter damlasıyla kazanılmış mesafeler görünce ben de çok mutlu oluyorum. Nedense hep, herşey bittikten sonra çıkılmış ilk yolculuğun, ilk akşamında en büyük ressam ufku rötuşlarken, henüz yıldızlar çadır kurmamışken, kurulmuş bir karavancı sofrasında alınacak ilk fırt hayalimde canlanıyor.
Kolay gelsin arkadaş.
hiç' Alıntı:
Böyle el emeği, göz nuru, ter damlasıyla kazanılmış mesafeler görünce ben de çok mutlu oluyorum. Nedense hep, herşey bittikten sonra çıkılmış ilk yolculuğun, ilk akşamında en büyük ressam ufku rötuşlarken, henüz yıldızlar çadır kurmamışken, kurulmuş bir karavancı sofrasında alınacak ilk fırt hayalimde canlanıyor.
Kolay gelsin arkadaş.